Banca Carpatica: Profit de 2,6 milioane lei in primul trimestru

Banca Comerciala Carpatica (BCC) a obtinut, in primul trimestru al acestui an, un profit brut de 2,6 milioane lei, in crestere de peste patru ori fata de rezultatul obtinut in perioada similara din 2007. Activele Bancii Comerciale Carpatica au ajuns la 2,3 miliarde lei la sfarsitul lunii martie 2008, in crestere usoara fata de finalul anului trecut, cand se ridicau la aproape 2,29 miliarde lei.

Banca Comerciala Carpatica a realizat, in primul trimestru din acest an, venituri totale in valoare de 151,3 milioane lei, aproape dublu fata de veniturile acumulate in perioada similara din 2007, de 76,7 milioane lei.

Banca Comerciala Carpatica a inregistrat, in 2007, un profit net de 7,98 milioane lei, in scadere cu 58,6% fata de anul anterior, pe fondul investitiilor facute in extinderea retelei teritoriale.

Actiunile Bancii Comerciale Carpatica au incheiat sedinta bursiera de luni la o cotatie de 0,249 lei/unitate, fara variatii fata de sedinta precedenta. Capitalizarea aferenta cotatiei de inchidere de luni este de 445,25 milioane lei.

Sursa: BankNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.