Calarasi: Intalnire de lucru privind domeniul de interventie 4.2 din POR

Miercuri, 14 mai 2008, orele 10.00 va avea loc la Calarasi, sediul Consiliului Judetean o intalnire de lucru privind prezentarea unei metodologii de reabilitare a siturilor industriale poluate si neutilizate pentru reintroducerea acestora in circuitul economic.

In cadrul cooperarii bilaterale dintre Romania si Germania, Societatea pentru Cooperare Germana (GTZ Romania) a oferit asistenta tehnica Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor – Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional si a elaborat o metodologie de reabilitare a siturilor industriale poluate si neutilizate pentru reintroducerea acestora in circuitul economic.

Aceasta metodologie, impreuna cu ghidul solicitantului pentru domeniul de interventie 4.2. “Reabilitarea siturilor industriale poluate si neutilizate si pregatirea pentru noi activitati”, vor fi prezentate in Regiunea de Dezvoltare Sud Muntenia potentialilor beneficiari de proiecte de reabilitare a siturilor industriale poluate. Metodologia poate reprezenta un sprijin, indeosebi pentru autoritatile locale, in procesul de elaborare a unor proiecte de reabilitare a fostelor platforme industriale si pregatirea lor pentru noi activitati, proiecte care pot primi finantare din Programul Operational Regional.

Sursa: Agentia de Dezvoltare Regionala Muntenia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.