Iasi: Fonduri norvegiene pentru intreprinzatori

In data de 14 mai, la Camera de Comert si Industrie Iasi, a fost prezent ambasadorul Norvegiei in Romania, Oystein Hovdkinn, pentru a promova doua programe de finantare: programul norvegian de cooperare si mecanismul financiar SEE pentru Romania.

Acesta a adus la cunostinta faptul ca iesenii interesati pot accesa sume cuprinse intre 25 mii Euro si 250 mii Euro pe proiect, raportat la gradul de complexitate al acestuia.

Cofinantarea variaza intre 10 si 40 la suta in functie de program si de dimensiunile proiectului. Acesta trebuie sa se incadreze intr-unul din domeniile stabilite, printre care protectia mediului, conservarea patrimoniului cultural, sanatate si ingrijirea copilului si dezvoltarea resurselor umane.

Conditia obligatorie pentru accesarea fondurilor disponibile in cadrul programului de cooperare este de a avea unul sau mai multi parteneri norvegieni. In vederea stabilirii unui parteneriat cu o entitate din Norvegia, iesenii care doresc sa acceseze aceste fonduri trebuie sa contacteze Innovation Norway din cadrul Ambasadei Norvegiei la Bucuresti.

Sursa: Buna Ziua Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.