CreditEXPO la Constanta in plin sezon estival

CreditEXPO, primul targ de credite din Romania, isi deschide portile intre 27 si 29 iunie 2008, la Constanta, in plin sezon estival. Muzeul de Arta va reuni in aceasta perioada cele mai noi oferte de creditare ale institutiilor bancare, companiilor de leasing si credit, institutiilor financiare nebancare si brokerilor de credite din judetul Constanta.

Peste 2.000 de persoane fizice si reprezentanti ai IMM-urilor sunt asteptati sa treaca pragul CreditEXPO Constanta, pe durata celor trei zile de expozitie. Vizitatorii vor putea obtine informatii si chiar contracta un credit cu ajutorul reprezentantilor unor nume mari de pe piata financiar bancara din Romania: ATE Bank, Bank Leumi, Raiffeisen Bank, FinGroup etc.

“Am ales sa organizam editia din Constanta a CreditEXPO in aceasta perioada, pentru a asigura maxima vizibilitate evenimentului, dat fiind faptul ca ne aflam in plin sezon estival. Astfel, expozantii nostri isi vor putea promova produsele si serviciile in fata unui public numeros, direct interesat de noi oferte de creditare. Speram ca aceasta editie a targului sa fie un exemplu de buna comunicare si promovare a unei manifestari de nisa”, au declarat organizatorii evenimentului.

CreditEXPO a fost conceput ca o manifestare itineranta, determinata atat de puternica dezvoltare inregistrata pe piata creditelor din Romania, cat si de diversificarea ofertei la nivel local.

Itinerariul CreditEXPO 2008 a inceput la Iasi, unde s-a desfasurat prima editie locala a targului, intre 18

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.