Volksbank Romania a deschis doua centre pentru companii mari la Timisoara

Volksbank Romania si Investkredit Bank au inaugurat recent la Timisoara doua centre specializate dedicate exclusiv clientilor corporativi, ca urmare a dezvoltarii activitatilor de corporate banking pe piata locala.

Prin intermediul noului centru regional din Timisoara, Investkredit Bank ofera o mai buna acoperire a clientilor corporativi din regiunea de Vest a tarii, raspunzand in acest fel nevoilor de finantare pe termen mediu si lung destinate dezvoltarii companiilor, investitiilor in sectorul imobiliar si al achizitiilor de companii.

Printre proiectele derulate in Timisoara se numara finantarea complexului de birouri City Business Centre, precum si proiecte greenfield pentru lantul de hipermarketuri REAL.

Pe langa cele doua mari centre corporate din Bucuresti si Timisoara, Volksbank Romania este prezenta si ofera servicii bancare universale destinate clientilor corporativi in orase precum Alba Iulia, Cluj, Oradea, Iasi, Piatra Neamt, Suceava, Galati, Pitesti, Constanta, RM Valcea, Craiova, Sibiu, Brasov.

Sursa: BankNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.