Oficiul pentru IMM Iasi are un nou sef

OTIMMC Iasi va avea un nou sef in persoana lui Anghel Ficu. Acesta a sustinul in cursul zilei de ieri cea de-a doua proba a concursului pentru postul de director executiv la OTIMMC.

Potrivit organizatorilor concursului, consilierul local PNL nu a avut nici un contracandidat in lupta pe post. “Singurul candidat inscris la concurs este domnul Anghel Ficu. Examenul este inca in derulare si, prin urmare, nu va pot furniza alte informatii suplimentare”, ne-a declarat Marius Medeleanu, directorul de comunicare din cadrul Ministerului pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale.

In calitate de sef la Oficiul pentru IMM-uri, functie in care urmeaza sa fie instalat in cel mult o luna, Ficu precizeaza ca isi propune ca principal obiectiv de activitate sa ajunga in toate colturile judetului pentru a promova programele nationale de finantare destinate micilor intreprinzatori.

“Imi doresc, in primul rand, sa promovez cat mai bine, intr-un limbaj comun cat mai apropiat de cetateni programele guvernamentale pentru ca acestea sa ajunga la posibilii beneficiari in urma unei consilieri cat mai eficiente”, a precizat Anghel Ficu.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.