79 cereri de finantare depuse de microintreprinderile din Regiunea Vest

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest informeza ca luni, 16 iunie 2008, a fost termenul limita pentru depunerea cererilor de finantare in cadrul domeniului de interventie 4.3 – “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”, din cadrul Programului Operational Regional 2007-2013 (POR). In acest context, pentru acest prim apel de proiecte au fost depuse 79 de cereri de finantare, care urmeaza a fi evaluate in vederea obtinerii finantarii nerambursabile.

Prin intermediul domeniului de interventie 4.3 – “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor” se finanteaza proiecte care vizeaza achizitionarea de echipamente si tehnologii noi, moderne, pentru activitatea de productie, constructii sau prestari servicii, achizitionarea de sisteme IT, precum si construirea / extinderea / modernizarea spatiilor de productie / prestari de servicii ale microintreprinderilor.

Solicitantii eligibili pentru a obtine finantare nerambursabila sunt societatile comerciale sau societatile cooperative care se incadreaza in categoria microintreprinderilor conform legii 346/2004.

Pentru perioada 2007 – 2013 au fost alocate pentru Regiunea Vest 20.69 milioane Euro pentru acest domeniu de interventie dedicat microintreprinderilor, din care 4.08 milioane Euro disponibili pentru microintreprinderi in primul apel de proiecte care a avut termen limita de depunere data de 16 iunie 2008, ora 16.

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.