Romanian International Bank modifica dobanzile la credite

Romanian International Bank majoreaza incepand cu 20 iunie 2008 dobanzile la o parte din creditele cu dobanda variabila oferite persoanelor fizice si juridice.

Astfel, pentru persoanele fizice dobanda la termen mediu si lung a crescut cu 1,5 puncte procentuale la lei. Pentru creditele pe termen scurt dobanzile au ramas neschimbate. Nivelurile de dobanda atinse in momentul de fata sunt:

  • Dobanda pentru creditele pe termen scurt ( pana la un an): 13 %/an la lei, 11 %/an la usd si euro;

  • Dobanda pentru creditele pe termen mediu (1- 5 ani): 15,5 %/an la lei, 12 %/an la usd si euro;
  • Dobanda pentru creditele pe termen lung (peste 5 ani): 16,5 %/an la lei, 13 %/an la usd si euro.

Pentru persoanele juridice dobanda pe termen scurt, mediu si lung a crescut cu 1 punct procentual la lei, iar pentru euro si dolar banca a decis sa mentina constant nivelul dobanzilor. Nivelurile de dobanda atinse in momentul de fata sunt la lei:

  • Dobanda pentru creditele pe termen scurt ( pana la un an) 14,50 %;
  • Dobanda pentru creditele pe termen mediu (1- 5 ani) 15,50 %;
  • Dobanda pentru creditele pe termen lung (peste 5 ani) 16,50 %.

Pentru persoanele fizice suma maxima finantata este data de gradul maxim de indatorare al clientului de pana la 70%.

Clientii RIB au posibilitatea sa isi configureze creditele functie de propriile nevoi si optiuni. Garantiile aduse de catre client dau posibilitatea negocierii conditiilor de acordare a creditului. Clientii care opteaza pentru astfel de credite se bucura de avantajele oferite de RIB, prin negocierea personalizata a dobanzilor.

Oferind depozite cu dobanzi de top la valuta si la lei, cele mai bune cursuri de schimb valutar, primul card de credit din Romania, prin certificarea retelei de bancomate la standardele EMV de catre MasterCard pentru acceptare la plata a cardurilor cu microprocesor si crearea unui mecanism de negociere personalizat, RIB isi consolideaza pozitia de banca axata pe calitatea superioara a produselor.

Romanian International Bank este o banca cu capital majoritar american, avand ca actionar principal pe actionarul majoritar al bancii americane, Merchants Bank of California N. A. Banca activeaza pe piata din anul 1998 si opereaza in acest moment prin 33 de unitati bancare, aflate in Bucuresti (14) si in tara, avand ca obiectiv permanenta imbunatatire a produselor si serviciilor oferite. Toate operatiunile Romanian International Bank se desfasoara on-line, permitand clientilor sa aiba acces la cont din orice unitate RIB.

Persoana de contact:

Mihaela Savu, Ofiter Marketing

Telefon: 0722.556.103

Email: [email protected]

Website: www.roib.ro

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.