Se lanseaza Programul Operational pentru Pescuit

In ziua de 11 iulie se va desfasura la Neptun, hotel Doina, sala de conferinte Europa, lansarea oficiala a Programului Operational pentru Pescuit.

Programul Operational pentru Pescuit al Romaniei a fost elaborat de catre Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura, in conformitate cu legislatia Consiliului Europei, in urma unui proces de consultare a agentilor socio-economici, autoritatilor publice centrale si locale, sindicatelor, ONG-urilor si organizatiilor profesionale.

La conferinta pentru lansarea Programului Operational pentru Pescuit sunt invitati oficiali ai Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, ai Autoritatii de Management (Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura), ai Autoritatii de plata (Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit), ai Autoritatii de Audit (Autoritatea de Audit de pe langa Curtea de Conturi), ai Autoritatii de Certificare (Directia pentru coordonarea agentiilor de plati), a ministerelor implicte in implementarea obiectivelor Programului Operational pentru Pescuit. De asemenea din partea Comisiei Europene va participa o delegatie condusa de domnul Emilio Mastracchio director in cadrul Directiei Generale MARE a Comisiei Europene. Sunt invitati si reprezentanti ai organizatiile non-guvernamentale, universitatile de profil, institutele de cercetare, organizatiile ale producatorilor, agentilor economici care activeaza in domeniu.

Inregistrarea participantilor va incepe la ora 09:00 urmand ca la ora 10:00 sa aiba loc deschiderea lucrarilor Conferintei de lansare.

La ora 11:30 este programata o conferinta de presa cu participarea reprezentantului ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale, a presedintelui Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura, a unui reprezentant al Directiei Generale MARE a Comisiei Europene.

Sursa: Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.