Banca Transilvania – 500 unitati

Banca Transilvania inaugureaza a inaugurat pe 3 iulie, unitatea cu numarul 500, Agentia Luceafarul, aflata in Oradea. Cea mai noua locattie a bancii se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si companiilor, prin oferte

Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania, declara: “Crestem impreuna cu clientii nostri. Avem acum peste 1.250.000 de clienti activi, iar cu aceasta unitate am atins o cifra rotunda a numarului de unitati. 500 de sedii in toata tara inseamna pentru noi atingerea unuia dintre obiectivele majore pentru acest an. Desigur, nu ne vom opri aici deoarece pentru noi o retea teritoriala extinsa inseamna apropiere tot mai mare de clienti si vizibilitate”.

Gestionarea activitatii BT, organizatie din ce in ce mai mare, are la baza doua principii: centralizare si descentralizare. Pe de o parte, in sprijinul centralizarii, Banca Transilvania are acum un top management extins, cu membri noi, iar cele patru linii de afaceri – persoane fizice, IMM, companii mari si Divizia Pentru Medici – au dobandit un grad sporit de autoritate. In ceea ce priveste descentralizarea, au fost create mai multe centre de profit in tara, asa incat de curand 6 agenttii au fost transformate in sucursale, iar 25 dintre agentii au devenit “Premium”, cu target-uri pe masura performantei deja demonstrate.

Banca are alocat, pentru acest an, un buget de investitii de 46,35 milioane EUR. Ca urmare a Hotararii AGA din aprilie a.c., suma este directionata, cu prioritate, spre: consolidarea retelei BT, achizitionarea si implementarea unui sistem IT de core-banking, dar si spre subsidiarele Grupului Financiar BANCA TRANSILVANIA. Ritmul accelerat de crestere a retelei BT s-a mentinut si in prima jumatate a acestui an, caand au fost deschise, in medie, 9 sedii in fiecare luna. Banca Transilvania este prezenta si in strainatate, din octombrie 2007, cand a deschis o sucursala in Cipru, la Nicosia.

Sucursala Oradea, care va coordona si Agentia Luceafarul, este una dintre unitatile de succes ale Bancii Transilvania, in topul intern BT aceasta fiind pe locul 2. De asemenea, pe plan local banca are o cota de piata de 33% la depozitele la termen, in valuta; peste 25% la depozitele la termen, constituite in lei si aproape 15% la creditele acordate in lei. Banca Transilvania are in judetul Bihor 21 de locatii si 263 de angajati.

Pentru Banca Transilvania a devenit o traditie marcarea prin evenimente speciale a unitatilor care poarta “cifre rotunde”. Din acest punct de vedere, unitatile simbol sunt: Agentia Pata din Cluj-Napoca (unitatea cu numarul 100 – deschisa in 15 septembrie 2004), Agentia Ampoi din Alba Iulia (unitatea cu numarul 200 – inaugurata in 2 decembrie 2005), Agentia Motilor din Cluj-Napoca (unitatea cu numarul 300 – in 23 august 2006), precum si Sucursala Berceni din Bucuresti, care a marcat atingerea cifrei de 400, in 16 august 2007.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.