75 de milioane de euro, promovarea turismului romanesc

Guvernul Romaniei va aloca 75 de milioane de euro pentru promovarea imaginii turistice a Romaniei, in proiectul “Brandul de turism al Romaniei” de care se vor ocupa cele mai importante asociatii din industria de marketing si comunicare din Romania.

International Advertising Association (IAA Romania), Asociatia Romana a Profesionistilor in Relatii Publice si Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania vor oferi consultanta in vederea pregatirii caietului de sarcini pentru licitatia internationala “Brandul de turism al Romaniei”, care va avea loc in toamna acestui an.

Felix Tataru, Presedinte IAA Romania declara ca initiativa guvernului de a aloca 75 de milioane euro pentru promovarea Romaniei este apreciata. Este un buget consistent care permite Romaniei sa lucreze cu cele mai bune agentii de comunicare din lume. Pentru asta, trebuie sa stim ce si cum sa cerem. Este convins ca cei 6 profesionisti de elita desemnati vor contribui considerabil la ridicarea stachetei profesionale a caietului de sarcini.

Presedintele UAPR, Stefan Iordache este de parere ca asocierea celor 3 organizatii profesionale ale industriei de marketing si comunicare din Romania pentru realizarea unui proiect comun reprezinta “un act de maturitate pentru piata din Romania”.

Vorbind despre acest proiect, presedintele ARRP, Rares Petrisor, este de parere ca aceasta initiativa este “de bun augur”, tinand cont ca “abia acum se naste turismul romanesc”.

Sursa: Realitatea Romaneasca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.