S-a prelungit termenul de valabilitate al studiilor de fezabilitate si documentatiilor tehnice

Incepand cu data de 23 iulie 2008 pot fi depuse la dosarul cererii de finantare pentru toate domeniile majore de interventie din cadrul Programului Operational Regional 2007-2013 si vor fi considerate conforme administrativ, studii de fezabilitate/ documentatii tehnice de avizare a lucrarilor de interventie elaborate cu cel mult 24 de luni inainte de data depunerii cererii de finantare.

In cazul studiilor de fezabilitate/ documentatiilor tehnice de avizare a lucrarilor de interventie elaborate cu mai mult de 12 luni inainte de data depunerii cererii de finantare, respectiv intre 13 si 24 de luni inainte de data depunerii cererii de finantare, solicitantul de finantare va prezenta un deviz general actualizat cu cel mult 12 luni inainte de data depunerii cererii de finantare.

Grila de verificare a conformitatii administrative pentru toate domeniile majore de inteventie se va modifica corespunzator.

Solicitantii de finantare isi asuma integral valabilitatea si validitatea informatiilor cuprinse in documentatiile tehnice.

Sursa: Inforegio.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.