Targul de Finantare si Consultanta Proiecte Europene EUROMONEY 2008

Targul EUROMONEY 2008 este un nou eveniment in pregatire marca EVOLORE.Evenimentul va avea loc din Bucuresti, in perioada 22-24 octombrie 2008.

Fiind o expozitie specializata tip “business-to-business”, EUROMONEY 2008 este deschisa catre vizitatori specializati si grupuri de afaceri, asigurand contacte intensive si intalniri de afaceri intre specialisti si beneficiarii proiectelor de finantare.

Sunt invitati: firme de consultanta, firme specializate in elaborarea de proiecte finantate din fonduri europene, institutii de finantare alternativa, banci, brokeri de credite, ministere, si alte institutii publice implicate in administrarea fondurilor europene.

La acest eveniment sunt asteptati vizitatori care vor cauta posibilitati de finantare pentru proiectele lor, dar si firme care sa elaboreze aceste proiecte si sa ofere consultanta.

Expozitia este sustinuta activ de o serie de evenimente conexe, conferinte, simpozioane si prezentari. Targul va beneficia de sponsorizari si parteneriate media care vor asigura o excelenta vizibilitate acestui eveniment. Compania EVOLORE ofera participantilor servicii integrate de promovare, de la consiliere, planificare si organizare, pana la conferinte de presa, publicitate si PR.

Informatii suplimentare:

Romina Floarea

Tel: 031 805 32 68

Fax: 031 805 32 70

Mobil: 0730 007310; 0730 006310

E-mail: [email protected]

Web: EVOLORE.com.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.