Camera de Comert Iasi va acorda consultanta gratuita pentru 17 firme

In aceasta toamna, Camera de Comert si Industrie Iasi va lansa un program de consultanta pentru aproximativ 17 firme din Iasi.

Potrivit consultantului finaciar Sorin Gheorghiu, de acest proiect beneficiau initial zece firme iesene, numarul lor crescant pentru a putea acoperi o gama mai larga de domenii de activitate.

Sorin Gheorghiu a precizat ca proiectul trebuia sa demareze de la inceputul verii, dar s-a considerat ca este mai bine sa se inceapa activitatea din toamna, luand in calcul ca in acest interval de timp se efectueaza concediile de odihna.

Firmele selectate activeaza in domeniul industriei chimice, industriei alimentare, constructii, textile, echipamente de masura si control.

Conform declaratiilor consultantului, va fi aplicat un set de chestionare personalizate in functie de fiecare domeniu de activitate, dupa care se va face auditul pentru a stabili in ce masura fiecare firma raspunde normativelor europene.

Proiectul beneficiaza de un buget total in valoare de 880.000 euro.

Obiectivul proiectului este de de a oferi consultanta firmelor din tarile participante in ce priveste familiarizarea cu reglementarile europene in domeniul lor de activitate, in scopul cresterii competitivitatii pe piata europeana.

Sursa: Flacara Iasului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.