Cursuri de perfectionare pentru alesii locali din judetul Salaj

Primarii si viceprimarii din judetul Salaj aflati la primul mandat vor urma, in luna august, un curs de administratie publica, organizate de Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Cluj Napoca, in colaborare cu Consiliul Judetean Salaj.

Cosmin Vlaicu, secretarul judetului Salaj a declarat ca intre 18 si 21 august, primarii din 15 localitati salajene aflati la primul mandat vor urma un curs in domeniul administratiei publice locale la Centrul de perfectionare al Consiliului Judetean din Boghis.

In cadrul cursului vor fi abordate opt teme privind administratia locala, cum ar fi: bazele institutionale ale administratiei publice, actele administratiei publice, contenciosul administrativ, urbanism si amenajarea teritoriului, fond funciar, achizitii publice, finante publice si bugete locale si stare civila.

Intre 25 si 27 august, va fi randul a 33 de viceprimari sa participe la o instruire de acelasi gen, pentru ca, ulterior, sa vina randul consilierilor locali. Respectivele cursuri trebuie urmate, conform legii, in mod obligatoriu, de toti alesii locali aflati la primul mandat.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.