Proiecte de 250 milioane lei pentru refacerea drumurilor judetene

Consiliul Judetean si-a inventariat prioritatile pentru urmatorii cinci ani in ce priveste modernizarea drumurilor. Astfel, sefii CJ vor trimite o lista cu numeroase proiecte care vor fi incluse in “Programul national de investitii in infrastructura pentru perioada 2009-2013”.

Programul vizeaza inventarierea proiectelor de la nivelul fiecarei localitati din tara. Astfel, pe de o parte sunt nominalizate lucrarile demarate deja, dar care necesita finantare suplimentara pentru finalizare, iar pe de alta parte, se intentioneaza planificarea unor investitii in urmatorii ani care sa determine modernizarea infrastructurii existente.

Presedintele Consiliului Judetean, Constantin Simirad declara ca in cadrul acestui program sunt toate drumurile care trebuie reabilitate. In formularul cu proiecte demarate au fost trecute 16 proiecte evaluate la 36 de milioane de lei.

Acestea sunt lucrari in curs de desfasurare, dar pentru care nu s-au alocat fonduri integral. In partea cu lucrari care se doresc a fi realizate sunt 47 de proiecte evaluate la 249,9 milioane de lei.

Toate proiectele CJ impreuna cu cele ale fiecarei comunitati din judet vor ajunge la Guvern pana pe 13 august, fiecare comuna trimitand proiectele pana la data de 8 august.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.