Eveniment de informare pe tema celei de a doua runde de licitatii a programului ESPON 2013

Unitatea de Coordonare a Programului ESPON organizeaza pe data de 9 septembrie 2008, la Bruxelles, un eveniment de informare pe tema celei de a doua runde de licitatii a programului ESPON 2013, care se va lansa pe data de 20 august 2008 si va fi deschisa pana pe data de 15 octombrie 2008 (a se vedea anuntul preliminar referitor la cea de a doua runda de licitatii).

Scopul evenimentului este de a oferi potentialilor beneficiari de finantare posibilitatea de a afla mai multe informatii despre oportunitatile de participare in cadrul proiectelor finantate prin programul ESPON 2013.

In timpul evenimentului ESPON Info Day, se vor prezenta solicitari de propuneri de proiecte pentru Prioritatile 1, 2 si 3 ale programului, din cadrul celei de a doua licitatii organizate de la lansarea programului.

De asemenea, participantii vor avea ocazia de a interactiona cu ocazia participarii la ESPON Partner Cafe, un forum pentru dialog direct intre potentialii parteneri de proiect, care le va permite acestora crearea unor potentiale Grupuri Transnationale de Proiect. ESPON Partner Cafe are rolul de a canaliza schimbul de experienta in ceea ce priveste interesele, abilitatile si resursele de cercetare ale celor interesati de a participa in cadrul programului.

Pentru consultarea programului preliminar al evenimentului, puteti vizita site-ul ESPON: www.espon.eu. Pentru participare la eveniment nu se plateste taxa de participare. Termenul limita pentru inregistrarea participarii este 3 septembrie 2008. Pentru informatii suplimentare, puteti scrie la: [email protected].

Sursa: Infocooperare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.