Proiect de asistenta tehnica pentru servicii de consultanta aprobat de AMPOS Transport

Pe 11 septembrie 2008, Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial “Transport” a aprobat decizia de finantare pentru proiectul: “Asistenta Tehnica pentru Servicii de consultanta pentru evaluarea cererilor de finantare primite in cadrul Programului Operational Sectorial de Transport 2007-2013 si Servicii de consultanta in domeniul achizitiilor publice”.

Acest proiect va fi finantat din Axa Prioritara 4 “Asistenta Tehnica” a POS T 2007-2013, Domeniul Major de Interventie 4.1. “Sprijinirea managementului eficient, implementarii, monitorizarii si controlului POS T”.

Obiectivul proiectului consta in contractarea serviciilor de consultanta pentru sprijinirea activitatii comitetelor de evaluare a cererilor de finantare depuse in cadrul POS T, precum si contractarea unor servicii de consultanta in domeniul achizitiilor publice pentru sprijinirea AM POST.

In perioada imediat urmatoare urmeaza sa fie contractate serviciile din cadrul proiectului mentionat anterior, prin aplicarea prevederilor OUG 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.

Bugetul total alocat proiectului este de 2.219.350 lei, din care 1.400.056 lei constituie finantare nerambursabila din Fondul European de Dezvoltare Regionala, restul sumei fiind asigurata de la Bugetul de Stat.

Termenul de finalizare estimat pentru finalizarea acestui proiect este decembrie 2009.

Persoane de contact:
Liliana Barna, director general al Autoritatii de Management POS Transport
Fax: 021 3196178
E-mail: [email protected]
Marcela Glodeanu, manager Axa 4 POS Transport
Fax: 021 319 61 78
E-mail: [email protected]

Sursa: Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial “Transport”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.