Piraeus Bank Romania va deschide cate 5 sucursale pe luna pana la sfarsitul lui 2008

Reteaua Piraeus Bank Romania a ajuns la 160 de sucursale. De la inceputul anului si pana in prezent banca a deschis 50 de noi unitati, strategia sa urmarind consolidarea reletei la nivel national si prezenta in orasele de talie medie, cu 25.000 de locuitori. 50 dintre cele 160 de sucursale ale bancii sunt situate in Bucuresti, celelalte deservind clientii din toate judetele tarii.

In 2008, banca s-a extins in medie cu 7 sucursale pe luna ceea ce a determinat o crestere de 45% a retelei de unitati, comparativ cu 31 Decembrie 2007.

“Ne aflam intr-o perioada de crestere sustinuta a bancii iar reteaua de sucursale precum si resursele umane sunt doua dintre elementele cheie ale dezvoltarii Piraeus Bank Romania” a declarat domnul Catalin Parvu, Director General Executiv, Piraeus bank Romania.

Persoana de contact:
Madalina Nistor
Press Office Manager
Piraeus Bank Romania
GSM: 0728 942 027
E-mail: [email protected]

Despre Piraeus Bank Group

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapida crestere din Grecia, avand o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing-ului.

Piraeus Bank Group este o prezenta internationala in ascensiune, concentrata in principal pe zona Europei de Sud-Est, dar si pe centrele financiare din Londra si New York. Piraeus Bank Group are in acest moment 832 de sucursale in Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.