Fonduri europene pentru amenajarea falezei Dunarii, la Orsova

proiect, amenajare delta. fonduri europene,

Primaria municipiului Orsova, din judetul Mehedinti, este beneficiarul sumei de 6,8 milioane lei alocati de Uniunea Europeana pentru amenajarea pe o distanta de 2,5 kilometri a falezei Dunarii.

Primarul localitatii, Constantin Bragaru, a declarat ca la aceasta suma Consiliul Local va adauga o cofinantare de 1,1 milioane lei, suma asigurata din resurse proprii care va contribui la finalizarea in termen de un an a lucrarilor ce se vor executa in partea de sud-est a orasului.

“Cu acelasi prilej se vor executa si trei mini-porturi pentru acostarea ambarcatiunilor usoare in zona bazei sportive de caiac-canoe. Vom executa si pontoane care vor fi utilizate in operatiunile de parcare a navelor de croaziera care au inceput sa apara in regiunea transfrontaliera romano-sarba”, a precizat Bragaru.

In cursul acestui an primaria a mai implementat un proiect identic de reconstructie a tronsonului falezei Golfului Cerna cuprins intre drumul european DE 70 si insula Pescarusului, care a devenit zona de promenada si agrement pentru orsoveni si turisti.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.