Libra Bank se lanseaza la Craiova, cu promotie la depozite si credite

credite, Libra Bank

Noua unitate Libra Bank Craiova deruleaza toate tipurile de operatiuni financiare, de la administrare de conturi curente la solutii de economisire, creditare si carduri. Strategia locala a bancii se axeaza preponderent pe satisfacerea nevoilor clientilor cu profesii liberale si ale intreprinderilor mici si mijlocii, dar si ale persoanelor fizice.

Intre produsele si serviciile pe care Libra Bank Craiova le ofera in mod curent clientilor sai, se numara:
– credite dedicate, adaptate particularitatilor de activitate ale medicilor, avocatilor, consilierilor juridici, notarilor, executorilor judecatoresti, contabililor autorizati, expertilor contabili, consultantilor fiscali, farmacistilor, arhitectilor, psihologilor
depozite pentru profesii liberale, cu bonus permanent de +0.25% la dobanzile standard;
– carduri LIBRA MEDICAL;
– credite si linii de credit pentru IMM, creditul VIP cu gaj pe stocurile de marfa ca unica garantie, carduri LIBRA BUSINESS, depozite clasice, Overnight si Business Account;
– credite si depozite pentru persoane fizice;
– depozite speciale pentru pensionari, la care Libra Bank acorda bonus permanent +0.25%;
– cont curent sau card pentru virarea pensiei, in baza conventiei semnate recent intre CNPAS si Libra Bank;
– operatiuni de cont curent si numerar, schimb valutar etc.

In perioada 1 octombrie – 1 decembrie, Libra Bank Craiova va derula o promotie locala, in cadrul careia persoanele fizice si juridice vor beneficia de mai multe avantaje speciale:
– un bonus de +1% la dobanzile la depozitele in lei, cu dobanda fixa si plata la scadenta, economiile in moneda nationala ajungand sa fie bonificate cu pana la 12.5% pe an;
– un bonus de +0.5 % la dobanzile standard la depozitele in valuta, cu dobanda fixa si plata la scadenta;
– o reducere de -50% la comisionul de acordare a creditului, pentru orice client care contracteaza un imprumut de la sucursala Libra Bank Craiova in aceasta perioada.

Bonusurile promotionale nu se cumuleaza cu alte bonusuri.

Libra Bank Craiova este situata in situata in Calea Bucuresti, Nr. 16, Bl. M9, sc. A, parter. Echipa locala poate fi contactata la tel. 0251-411.370/372/375, 0251-411.380, fax 0251-411.383 si va avea program de lucru cu publicul de luni pana vineri, intre orele 09.00 – 17.00. Detalii la www.librabank.ro.

Prin adaugarea sucursalei Craiova, dupa ce in ultimele luni au fost deschise unitati noi in Voluntari, Bucuresti (Nerva Traian, Magheru, Spitalul “Marie Curie”) si Brasov, reteaua Libra Bank numara in prezent 26 de sucursale.

Persoana de contact: Alina Vasile – Director, Divizia de Marketing si Comunicare LIBRA BANK, Tel: 021-208.80.21

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.