In Gorj a luat fiinta un comitet de coordonare a dezvoltarii judetului

comitet de monitorizare

Comitetul de coordonare pentru implementarea, monitorizarea si evaluarea Strategiei de dezvoltare socio-economica a judetului Gorj in perioada 2007-2013 a fost constituit pe 3 septembrie, intr-o sedinta gazduita de Consiliul Judetean Gorj.

La sedinta au participat reprezentanti ai Institutiei Prefectului, institutiilor deconcentrate, primari, agenti economici, reprezentanti ai ONG-urilor si sindicatelor.

Pentru implementarea si monitorizarea Strategiei judetene, Comitetul de coordonare s-a constituit in cinci grupuri de lucru, corespunzatoare domeniilor prioritare de dezvoltare: agricultura, infrastructura, mediu si resurse naturale, resurse umane si mediu de afaceri, social.

Printre atributiile grupurilor de lucru se numara identificarea prioritatilor de dezvoltare din fiecare comunitate, sprijinirea elaborarii de proiecte si promovarea parteneriatelor. Intalnirile grupurilor de lucru se vor desfasura lunar iar Comitetul de coordonare se va reuni in plen trimestrial sau de cate ori va fi nevoie.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.