Cursul de perfectionare “Expert Achizitii Publice” – Program certificat de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii

Cursul se adreseaza atat specialistilor in vanzari din cadrul societatilor comerciale care participa la procedurile de achizitii publice, firmelor private beneficiare de finantari europene obligate sa-si efectueze achizitiile conform legislatiei in vigoare in domeniul achizitii publice, cat si tuturor autoritatilor contractante care efectueaza achizitii publice.

De ce?

Aflati pe parcursul cursului despre:

– Consultanta in domeniul achizitiilor publice;

– Sistemul achizitiilor publice;

– Achizitii publice – principii si reguli;

– Tipurile si etapele procedurilor de atribuire a contractelor de achizitie publica.

Mai multe detalii in Agenda cursului.

Cand?

Cursul este sustinut lunar, de aceea pentru informatii legate de perioada exacta in care se organizeaza modulul va rugam sa ne contactati.

Cum? Evenimentul se desfasoara intre orele 9:00 – 17:00. Participarea include suportul de curs, welcome coffee, doua pauze de cafea si pranzul. La sfarsitul cursului se acorda CERTIFICAT DE ABSOLVIRE pentru ocupatia “EXPERT ACHIZITII PUBLICE”, recunoscut de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse.

Pentru inscriere descarcati, completati si trimiteti pe fax Formularul de inregistrare.

Cine?

Trainerii sunt doi specialisti in achizitii ai Bursei Romane de Marfuri si experti nationali recunoscuti in reglementari de achizitii publice.

Unde?

Sediul Bursei Romane de Marfuri, Piata Presei Libere nr. 1, Bucuresti.

Contact

Mai multe informatii despre curs puteti obtine de la Rucsandra Dumitrescu (tel: 021-317.4516 sau 0725.196.581, fax: 021-317.4423, [email protected])

Sursa: Business Consulting

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.