Municipiul Cluj-Napoca va intra intr-un program guvernamental pentru construirea de locuinte ieftine

studenti, locuinte, primarie, Cluj-Napoca

“Facem demersuri pentru intrarea municipiului nostru intr-un program guvernamental de construire de locuinte ieftine”, a declarat primarul interimar. Sorin Apostu a spus ca si celelalte probleme reclamate de studenti vor fi in atentia municipalitatii si vor fi rezolvate “punctual, in functie de gradul de complexitate”.

Edilul interimar al municipiului Cluj-Napoca a avut o intalnire cu reprezentantii studentilor cu scopul de a cunoaste problemele pe care acestia le intampina in timpul studiilor si in timpul sederii lor la Cluj.

Problemele prezentate de reprezentantii studentilor se refera la necesitatea construirii de parcari in zonele campusurilor universitare, la iluminatul aleilor dintre camine, montarea unor limitatoare de viteza in zona campusului Hasdeu, patrularea politiei comunitare in zona campusurilor pentru evitarea violentelor si imbunatatirea serviciilor oferite de Policlinica studenteasca.

Una dintre problemele acute reclamate de studenti se refera la pretul mare al locuintelor pentru tinerii absolventi care doresc sa ramana in Cluj-Napoca. In municipiul Cluj-Napoca studiaza peste 100.000 de studenti.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.