Apel de selectie de experti evaluatori externi

Secretariatul Tehnic Comun al Programului de Cooperare Transfrontaliera Ungaria-Romania 2007-2013, in numele Autoritatii de Management (Agentia Nationala de Dezvoltare din Ungaria) anunta deschiderea procedurii de selectie pentru experti evaluatori.

Scopul selectiei este constituirea unei echipe de evaluatori formata din experti cu o pregatire si experienta profesionala solida. Sarcina acestora va fi de a asigura evaluarea profesionala corespunzatoare a proiectelor depuse in cadrul programului, contribuind astfel la utilizarea eficienta si transparenta a fondurilor UE. Expertii vor fi selectati pentru intreaga perioada de derulare a programului, pentru procedurile de evaluare intr-o singura sau in doua etape.

In functie de ariile majore de interventie ale programului, suntem in cautarea urmatoarelor categorii de experti:

– Experti pentru evaluarea proiectelor depuse in cadrul procedurii intr-o singura etapa sau in prima faza a procedurii in doua etape (Notele Conceptuale);

– Experti cu specializare corespunzatoare pentru evaluarea tehnica si financiara, sau numai tehnica a proiectelor infrastructurale;

– Experti financiari pentru evaluarea financiara a proiectelor depuse in faza a doua a procedurii de evaluare in doua etape.

Expertii selectati vor trebui sa indeplineasca si un set de alte criterii. Astfel, evaluatorii, dupa caz, vor trebui sa dispuna si de cunostinte suplimentare, cum ar fi: experienta/cunostinte legate de implementarea proiectelor/programelor sau de evaluarea proiectelor, cunoasterea ariei eligibile a programului, cunoasterea Programului Operational si regulilor specifice aplicabile finantarilor nerambursabile (nationale si comunitare), etc.

Aplicatiile vor trebui transmise in limba engleza cu anexarea urmatoarelor documente:

– formularul de aplicatie completat;

– CV profesional, model european;

– copii ale diplomelor, ale documentelor care fundamenteaza pregatirea profesionala, referinte.

Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor: 2 martie 2009.

Descarcare documente:

Terms of Reference

Application Form

Sursa: Huro-cbc.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.