CJ Giurgiu vrea sa imprumute 15 milioane de lei pentru cofinantarea a zece proiecte

reabilitare, modernizare, proiecte, finantare

“Proiectele pentru care se va contracta imprumutul vizeaza infrastructura rutiera de transport, asistenta sociala, protectia ariilor naturale protejate si un management eficient in situatii de urgenta. Accesarea fondurilor europene este conditionata de asigurarea cofinantarii si suportarea din bugetul propriu a cheltuielilor neeligibile”, a declarat presedintele Consiliului Judetean, Dumitru Beianu.

Astfel, cu suma contractata prin imprumut bancar va fi asigurata cofinantarea a zece proiecte europene. Conform anexei 1 a proiectului de hotarare aprobat pe 30 ianuarie este vorba despre realizarea Sistemului de Management Integrat al Deseurilor (depozit ecologic), reabilitarea drumurilor judetene 411 si 603, crearea Centrului Transfrontalier de Coordonare si Conducere a Interventiei Giurgiu- Ruse si reconstructia ecologica a Baltii Comana.

De asemenea, cu banii obtinuti va fi asigurata cofinantarea pentru proiecte privind reabilitarea si modernizarea unor sectii din spitalele din Vadu Lat si Tantava, dar si crearea a trei Centre de asistenta sociala in comuna Gradinari.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.