Seminar tehnic cu tema “Plati directe si IACS”

plati, agricultura, APIA

Subiectele dezbatute vizeaza intretinerea si actualizarea bazei de date LPIS, asistenta privind cazurile de forta majora si circumstante exceptionale precum si aplicarea sanctiunilor in cazul Platilor Nationale Directe Complementare (CNDP).

Obiectivul seminarului este acela de a facilita obtinerea de catre expertii romani a unor informatii privind aplicarea eficienta a liniilor directoare si a masurilor intreprinse in domeniul platilor directe si al implementarii sistemului IACS.

Potrivit agendei de lucru convenite de catre cele doua institutii, schimbul de experienta initiat urmare acordului de colaborare presupune desfasurarea unor instruiri tehnice (vizite, seminare), ce au drept scop intarirea capacitatii APIA in vederea indeplinirii cerintelor Uniunii Europene referitoare la agentiile de plati.

In cadrul vizitelor desfasurate anterior, atat la sediul APIA, cat si la sediul MVH, agentia ungara a acordat asistenta in domenii precum acreditarea agentiilor de plati, masuri de interventie si masuri de piata.

Sursa: Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.