Strategii de securitate a organizatiilor

Camera de Comert si Industrie a Romaniei impreuna cu firma SC Oligama Management SRL organizeaza cursul cu tema: "Strategii de securitate a organizatiilor".

Scopul cursului:.
Cursul arata de ce trebuie sa se ingrijeasca de securitate conducatorii organizatiei si sa trateze securitatea si protectia informatiei ca pe un activ important supus riscurilor, ca si banii, increderea si reputatia. Strategia de securitate a informatiei are ca scop principal continuitatea afacerii, minimizarea pierderilor, maximizarea sanselor, reprezentand tot mai mult un element important de Avantaj Competitiv.

Scopul principal al cursului este de a constientiza Conducerea Superioara a unei organizatii asupra importantei Strategiei de Securitate pentru protejarea imaginii de partener de incredere, pentru protejarea si promovarea propriului brand, pentru promovarea unui climat de incredere si de siguranta care sa se regaseasca in intregul comportament organizational, astfel incat intregul personal al organizatiei sa inteleaga ca securitatea serveste ca si facilitator (si nu inhibitor) al Afacerii.

Grup tinta: Cursul se adreseaza practic tuturor celor implicati in conducerea organizatiilor, dar mai ales celor din conducerea superioara (top management), precum si responsabililor cu securitatea, cu tehnologia informatiei, quality managerilor.
 
Lectori: Domnul Costica Chiriac inspector de securitate cu experienta in domeniu in Departamentul de Securitate al Raiffeisen Bank si Domnul Mielu Maru Raceala – Director Departament Evaluare Sisteme de Management al Securitatii Informatiei din cadrul R.A. RASIROM, specialist IT, conducator de proiecte.
 
Locul desfasurarii: sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Bd. Octavian Goga nr.2, sect.3, Bucuresti, Sala Transilvania, intrarea E, tronson 3, etaj 6. Acesta va avea loc in perioada 21 – 23 noiembrie 2007, intre orele 9.00-17.00.

Costul cursului: 800 RON cu TVA inclus (include costul suportului de curs si al studiilor de caz), iar plata se poate face prin ordin de plata in contul CCIR RO31 RZBR 0000 0600 0240 7957 deschis la Raiffeisen bank SMB, CUI RO2842250 sau la casieria CCIR din tronson 3, et.4, in prima zi de curs.

La sfarsitul cursului se va elibera de catre Camera de Comert si Industrie a Romaniei impreuna cu S.C. Oligama Management SRL un certificat de participare.

Talon de participare

Informatii:
Cristina Ionescu, Sef Centrul de Training
Simona Gheorghe
Telefon: 021/3190155
Fax: 021/3112110
E-mail: [email protected], [email protected].
Web-site: www.oligama.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.