Subventii de la bugetul de stat pentru asociatii si fundatii

bani.jpg

baniMinisterul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice organizeaza selectia asociatiilor si fundatiilor in vederea acordarii de subventii de la bugetul de stat, prin bugetul alocat MMFPSPV pentru anul 2013, lunile mai-decembrie.

Pot participa la procedura de selectie asociatiile si fundatiile care nu au incheiate conventii de acordare de servicii de asistenta sociala pentru anul 2013, cu Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

Selectia are loc in baza prevederilor Legii nr.34/1998 privind acordarea unor subventii asociatiilor si fundatiilor romane cu personalitate juridica care infiinteaza si administreaza unitati de asistenta sociala si ale Normelelor metodologice de aplicare a Legii nr.34/1998 aprobate prin Hotararea Guvernului nr.1153/2001 cu modificarile si completarile ulterioare.

Formularul Cererii de solicitare a subventiei, inclusiv Fisa tehnica si Bugetul unitatii de asistenta sociala se gasesc in anexa nr.1 la Normele metodologice si sunt disponibile in format electronic pe site-ul Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice la adresa: http://www.mmuncii.ro/ro/563-view.html.

Cererea insotita de documentele prevazute la art.4 din Normele metodologice se depune in pachet inchis la registratura Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice din Str. Dem I. Dobrescu nr.2-4.intrarea B, Sector 1 Bucuresti, cod 010026, pana la data de 28 martie 2013, ora 16:30.

Ordinul nr. 2390 din 17 septembrie 2012

Sursa: Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.