Tabara de dezvoltare antreprenoriala “Solutii profesioniste la probleme manageriale”

leader.jpgIn perioada 21-27 septembrie 2009, LEADER organizeaza la Predelut-Bran,
jud. Brasov
, Tabara de dezvoltare antreprenoriala "Solutii
profesioniste la probleme manageriale", finalizat cu acordarea
Certificatului de competente antreprenoriale, recunoscut la nivel
national.

Trainingul autorizat se adreseaza managerilor actuali si potentiali, intreprinzatorilor si investitorilor, trainerilor si consultantilor, sprijinindu-i in formarea si dezvoltarea competentelor esentiale pentru afaceri.

Programul este deosebit de interactiv: fiecare aspect teoretic adus in discutie va fi exersat practic prin activitati structurate, exercitii, studii de caz si simulari.

Continuturile tematice prezentate sunt adaptate la situatia actuala de criza economica, cu scopul de a imbunatati productivitatea prin reduceri sistematice de costuri, prin imbunatatirea nivelului de calitate perceputa de clienti si prin scurtarea timpului de reactie la semnalele pietei, urmarindu-se captarea noilor valori/nevoi ale consumatorilor.

Traineri: conf. univ. dr. Adrian Micu, Bogdan Orasanu – specialist telecomunicatii

Tariful de participare: 1700 de lei (include suportul de curs, 5 zile de expuneri si seminarii, cazarea si masa pe durata sejurului, testarea finala – ziua a 6-a, festivitatea de absolvire, eliberarea certificatului de competente antreprenoriale).

Procedura de inscriere:

Va rugam sa solicitati formularul de inscriere la adresa de e-mail [email protected] si sa il trimiteti completat la aceeasi adresa pana la data de 18 septembrie 2009. Pentru buna desfasurare a cursului, locurile sunt limitate la un numar de 20 de participanti.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul http://leader.org.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.