TechSoup Romania ofera produse Adobe pentru ONG-uri

Logo-TechSoup.jpg

TechsoupVrei sa spui povestea organizatiei tale intr-un afis sau ai nevoie de un colaj de imagini care sa transmita cat 100 de cuvinte? Atunci, un produs Adobe ti-ar putea usura munca.

Inscrie-ti organizatia neguvernamentala in comunitatea TechSoup si poti avea acces la produse software care-ti vor imbunatati abilitatile creative si digitale. Orice organizatie se poate inregistra in programul de donatii TechSoup Romania, gratuit, parcurgand doar cativa pasi simpli.

Dupa inregistrare, organizatiile neguvernamentale eligibile din programul TechSoup Romania pot solicita produsele Adobe din catalogul online disponibil pe www.techsoup.ro, precum: Adobe Photoshop, Adobe Acrobat Professional, Adobe InDesign sau un pachet Creative Suite 6.

Produsele Adobe pot fi achizitionate de catre organizatiile nonprofit eligibile achitand o taxa de administrare a programului de donatii, de pana la 10% din valoarea de piata a produsului. Conditiile de eligibilitate pentru programul de donatii Adobe pot fi verificate pe pagina TechSoup.

Pentru mai multe informatii despre programul de donatii TechSoup pentru ONG-uri, ne puteti scrie pe adresa [email protected].

Suntem la un click distanta si pe Facebook/TechSoupRomania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.