Testimoniale

Finantare.ro pentru mine este mai mult decat un website de unde imi iau ultimele stiri si cele mai pertinente informatii despre finantari europene si managementul fondurilor structurale.

Website-uri de genul acesta, create special pentru a promova fondurile structurale sunt o multime – orice cautare pe internet va da sute de rezultate… Diferenta intre ele si Finantare.ro sta in atitudine si in aceea ca, mai presus de toate, Finantare.ro are in vedere informarea beneficiarilor de finantari nerambursabile si a publicului larg intr-un mod cuprinzator si integrat si foarte, foarte uman…

Melania-ComanCeea ce imi place mie la Finantare.ro este ca am posibilitatea sa primesc feedback in timp real de la oameni pe care nu ii cunosc – si poate nu ii voi cunoaste personal niciodata, dar cu care impartasesc ganduri si pareri similare si o pasiune comuna: aceea pentru dezvoltarea si implementarea de proiecte de care sa beneficiem cu totii. Toti cei care scriem aici, pe blogurile Finantare.ro suntem, inainte de toate, oameni, apoi formatori si la final, experti sau consultanti intr-un anumit domeniu. Daca ati intrat pe Finantare.ro si ati vazut numele celor care scriu aici, probabil i-ati remarcat pe Dl. Cristian Paun, reputat profesor de economie, ale carui articole mie imi dau fiori, pe D-na Anda Racsa, care scrie despre finantele firmei pentru non-finantisti, pe D-nii Antoniu Poienaru si Codrin Paveliuc Olariu, care au cele mai noi informatii din agricultura sau pe Dl. Mihail Branzea, care ne tine la curent cu tot ceea ce se intampla in domeniul dezvoltarii comunitare.

Noi nu scriem cu manusi – in stilul sau propriu, fiecare dintre noi scrie adevarul asa cum il vede, fara machiaj si fara pretentii poetice sau academice… Ne asumam, ca oameni, formatori si experti, ca voi, cei care ne cititi, luati decizii pe baza informatiilor pe care vi le transmitem.

Eu nu mi-am propus sa dau solutii pe Finantare.ro – mi-am propus, in schimb, sa scriu pentru a deschide minti, pentru a transforma atitudini si pentru a arata toate fatetele fondurilor europene si ale meseriei numite “Manager de proiect”.

Cred ca toti colegii mei din comunitatea Finantare.ro gandesc oarecum similar.
Finantare.ro este o comunitate de informare si educatie. Este un centru de resurse si expertiza. Este o familie. Este un grup de tineri talentati, inteligenti, informati, frumosi si inspirati. Este o echipa care scaneaza zilnic toate informatiile legate de finantari nerambursabile, vi le prezinta in mod profesionist si rapid, va da acces la comunitati de specialisti in management de proiect, economie, analiza financiara si multe altele, va prezinta proiecte de buna practica (si nu numai), va raspunde la intrebari si creeaza in fiecare an noi produse de informare si educare si organizeaza evenimente pentru informarea si educarea noastra, a tuturor. As putea spune – si nu cred ca gresesc, ca Finantare.ro este un fenomen, pentru ca, dincolo de website, Finantare.ro suntem toti cei care scriem, dar si cei care citim.” – Melania Coman, Trainer & Consultant Project Management / Structural Funds (blogger Finantare.ro)

 

tudorciumaraSunt aproape 7 ani de cand colaborez cu echipa ce se afla in spatele portalului Finantare.ro si sunt in continuare impresionat de prospetimea si vigoarea pe care o aduc in domeniul finantarilor si consultantei manageriale. Au reusit sa se mentina, de-a lungul anilor, lideri incontestabili in ceea ce priveste furnizarea de informatii cu privire la finantari si intermedierea legaturilor dintre potentialii beneficiari de finantari si consultanti. De cele mai multe ori, cand sunt sunat cu solicitari de consultanta in domeniu finantarilor si intreb interlocutorii cum au ajuns la mine, raspunsul este simplu: Finantare.ro.

Adaptandu-se, evoluand, lansand servicii inovative, Finantare.ro sprijina intr-un mod foarte concret dezvoltarea mediului de afaceri si a societatii romanesti.” – Tudor Ciumara, Carbon Consult (blogger Finantare.ro)

 

carmen demiLa inceputul relatiei mele cu echipa platformei Finantare.ro, a fost un fel de experiment. Unul despre – ce informatii voi gasi si cat de utile imi vor fi, despre cum, cat si ce voi scrie pe blogul oferit de echipa Finantare.ro, dar si ce vor scrie ceilalti blogeri, etc.

Asta se intampla in 2009. Si nu am avut nevoie de mult timp ca sa am raspunsuri.

Am descoperit ca in spatele informatiilor oferite de aceasta platforma exista o echipa de oameni dedicati, care pun suflet in munca lor, si pentru care relatia cu fiecare persoana interesata sau implicata in domeniile acoperite de site, era si este valoroasa.

Am mai descoperit ca cei care se scriu pe Finantare.ro reprezinta o comunitate, chiar daca nu s-au intalnit niciodata.

De pe Finantare.ro am aflat cele mai multe si corecte informatii din domeniul finantarilor, chiar daca in ultimii ani au aparut o multime de alte platforme cu acoperire similara.

Si daca ar fi ca in cateva cuvinte sa pun ceea ce cred despre aceasta platforma, n-as putea sa o fac fara sa ma gandesc la echipa Finantare.ro, iar cuvintele ar fi: profesionalism, dedicare, promptitudine in raspunsuri, omenie. ” – Carmen Demi, Psiholog si Coach NLP si blogger Finantare.ro

 

BINECUVANTARE! Platforma Finantere.ro este pentru mine o fereastra spre lume, spre un nou tarim al fagaduintei, pe care informatia circula liber, ieftin si poate fi multiplicata la nesfirsit. Astfel, Cuvantul ajunge pe o cale optima la cei care au ochi de vazut si urechi de auzit. Cei tineri in special, chiar studentii mei, prefera de cele mai multe ori un astfel de support, in dauna tipariturilor. Sigur, cel mai bine e sa ne adresam multimedia atunci cind avem ceva de spus si vrem ca mesajul nostru sa atinga cit mai multe constiinte.

De aceea, tin sa multumesc gazdelor mele, sa le felicit pentru initiativa si performanta si sa-i asigur ca fac ceva nobil, ca si datorita d-lor lumea poate fi mai buna. Nu atit cantitatea informatiei disseminate conteaza, cit calitatea ei si aici echipa Finantare.ro ne demonstreaza reale competente profesionale, discernamint si o buna cunoastere a pietelor tinta, ceea ce permite o selectivitate si o prelucrare superioara a datelor. Ceea ce fac ei se numeste excelenta.

Sunt deosebit de incintat si onorat sa am astfel de colaboratori, pe care ii consider prieteni si carora le urez viata lunga si performante pe masura potentialului. Dumnezeul fiintei mele va binecuvinteaza cu drag!Tiberiu Brailean (blogger Finantare.ro)

 

maria judeaAm intrat in “lumea fondurilor europene” inca din 2007, cand a inceput totul. Este o lume fascinanta, lumea finantarilor europene. Am lucrat atat in banca, cat si pe finantari nerambursabile. Cu https://www.finantare.ro/ “cochetez” de ceva vreme. Este un site foarte bine informat, profesionist. Din 2010 am intrat in “lumea bloggerilor finantare.ro”. Sunt foarte multe de spus, finantarile nerambursabile intereseaza pe toata lumea, iar probleme sunt foarte multe in ceea ce priveste accesarea lor. Dar, asa cum bine stim, nimic nu se poate obtine fara efort, fara implicare.

Faptul ca www.finantare.ro ne tine la curent cu toate informatiile calde, la zi, este cat se poate de util! Si totodata actiunile organizate de ei pe aceasta tema sunt foarte interesante!” – Maria Judea, Owner MIRABILIS SRL Targu Mures (blogger Finantare.ro)

 

Portalul Finantare.ro este un canal de promovare excelent a activitatii AMCOR (Asociatia Consultantilor in Management din Romania) deoarece grupul tinta al portalului este identic cu cel al Asociatiei, si anume: persoane de top si middle management din cadrul companiilor romanesti; firme de consultanta in management; beneficiari ai misiunilor de consultanta precum si finantatori.

Informatiile furnizate de catre portalul Finanţare sunt de real ajutor pentru consultantii in management in desfasurarea activitatii lor de zi cu zi.

In ceea ce priveste, echipa Finanţare.ro, aceasta este una energica prompta si cu initiava in ceea ce priveste dezvoltarea colaborarii dintre AMCOR si portalul Finantare.ro pe mai multe planuri profesionale.

Va recomand sa apelati la serviciile oferite de portalul Finantare.ro.” – Teodora Buga, Manager Comunicare AMCOR

 

Pentru Euro Best Team, Finantare.ro a insemnat dintotdeauna un partener de succes in promovarea ofertelor noastre de cursuri si in acelasi timp un important instrument de informare privind programele de finantare.

Recomandam Finantare.ro tuturor profesionistilor din management, consultanta si training, deoarece este un site actualizat permanent, cu o structura foarte clara si usor de urmarit. Un alt mare plus in relatia Euro Best Team cu Finantare.ro este comunicarea eficienta pe care o avem cu simpatica echipa din spatele website-ului. Este un website construit cu pasiune si asta se vede.” – Luana Muresan, Euro Best Team

 

Colaborarea cu echipa Finantare.ro a fost si este in continuare una reusita. Promptitudinea si profesionalismul cu care cei din redactie raspund oricarei sugestii, m-au facut sa raman alaturi de ei si sa mergem impreuna pe acest drum al succesului.” – Silvana Oprea, Marketing Manager TSI Consultanta & Training S.R.L

 

Apreciez foarte mult atat site-ul Finantare.ro , cat si colaborarea pe care o am cu echipa site-lui.

Am avut ocazia sa primesc informatii din domeniile care ma intereseaza si sa-mi exprim parerea in legatura cu unele materiale publicate pe site. De asemenea, prin Finantare.ro mi-am deschis propriul blog, iar discutiile purtate cu privire la materialele publicate mi-au oferit o mare satisfactie.   

Echipa Finantare.ro a facut intotdeauna dovada de profesionalism si atasament fata de colaboratori.” – Prof.univ.dr. Ion Ionita (blogger Finantare.ro)