The Social Impact Award

Dacă vrei să dezvolți un proiect cu impact social trebuie să şti că (încă) ai posibilitatea să-l realizezi şi să fi şi premiat pentru asta.

Trebuie să şti că:

Eşti invitat să participi la “The Social Impact Award”, unde ca participant poți să depui propriul tău proiect care este menit să rezolve o problemă de natură socială.

SIA este organizat de către Institute for Entrepreneurship and Innovation  ce aparține de Universitatea de Economie şi Business din Viena, împreună cu parteneri din 3 ţări.

Condiţia este că trebuie să fi student ca să poți participa sau ca majoritatea echipei tale să fie formată din studenți.

Pe lângă feedback-ul pe care îl primești pentru proiectul pe care îl depui, află că se oferă şi 4 premii de 4000euro şi altele pentru cei selectați.

SIA oferă posibilitatea, echipelor cu cele mai bune patru proiecte, ca ele să îşi poată dedica proiectelor realizate, timpul din vara lui 2012.  Aşa, ei pot dezvolta în continuare proiectele lor în faza critică de start-up prin dezvoltarea de modele de afaceri, planuri de afaceri şi de a găsi resurse şi contacte cu alți antreprenori sociali.

Termenul rămas de depunere a proiectelor este 5 Aprilie 2012.

Pentru mai multe informații vizitați site-ul oficial.

Succes.

About Ionel Timisan

Nascut in 1987, Ionel Timisan se descrie ca fiiind atent, meticulos, deschis spre nou si cu multa rabdare. Este absolvent al specializarii de “Inginerie Economica in domeniul Mecanic”, cu experienta profesionala in domeniul comertului, asigurari si IT dar si un obisnuit al activitatilor de voluntariat organizate in comunitatea locala. Debutand la varsta de 18 ani si fiind la inceput de evolutie profesionala, abordeaza activitatile desfasurate intr-o maniera tanara si cu un aer modern, participand activ la obiectivele intreprinse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.