Tinerii cu idei de afaceri din regiunea Nord-Est si Centru pot obtine 25.000 euro printr-un proiect POSDRU

instructiune-por-act-adtitional.jpg

concursIn cadrul proiectului „Dezvoltare antreprenoriala multisectoriala la nivelul regiunilor de dezvoltare Nord-Est si Centru„ se cauta persoane cu varsta de peste 18 ani, din regiunile Nord-Est si Centru, dornice sa initieze o activitate independenta sau sa-si dezvolte propria afacere, in vederea participarii la cursurile de competente antreprenoriale, care se vor desfasura in luna mai.

In cadrul proiectului, va fi organizat un concurs in urma caruia cele mai bune 45 de idei de afaceri vor primi o subventie de 25.000 de euro.

Acest proiect este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, domeniul major de interventie 3.1 „Promovarea culturii antreprenoriale” si implementat de Eastern Marketing Insights (Iasi) in parteneriat cu Operations Research (Bucuresti).

Pentru a participa, tinerii trebuie sa solicite pana vineri, 24.04.2015, formularele de inscriere la adresa [email protected].

Sursa: Eastern Marketing Insights

One thought on “Tinerii cu idei de afaceri din regiunea Nord-Est si Centru pot obtine 25.000 euro printr-un proiect POSDRU”

  1. Adrian Soltaniuc spune:

    As dori sa aflu cand incepe proiectul ”Dezvoltare antreprenoriala multisectoriala la nivelul regiunilor de dezvoltare Nord-Est si Centru” in anul 2016 si cursurile de antreprenor din cadrul proiectului.

    Cu stima,
    Adrian Soltaniuc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.