TotalSoft a fost recunoscut ca Furnizor Oficial de Educatie de catre Project Management Institute

TotalSoftTotalSoft, liderul pietei de project management din Romania, anunţa obtinerea acreditarii Registered Education Provider (REP) din partea Institutului de Project Management (PMI), cea mai mare Asociaţie de Project Management din lume. Acreditarea a intrat in vigoare incepand cu luna iunie 2013 si atesta faptul ca TotalSoft este recunoscut de catre PMI pentru a sustine managerii de proiect in vederea obtinerii si mentinerii certificatului Project Management Professional (PMP)®, in cadrul Programului de Management Professional (PgMP) ®, precum si alte acreditari profesionale PMI.

Managerii de proiect apeleaza din ce in ce mai mult la companiile certificate R.E.P. pentru traininguri de certificare deoarece salariile medii la nivel international pentru aceasta profesie depasesc 100.000 USD. Pentru acordarea acreditarii, TotalSoft a demonstrat ca indeplineste toate criteriile de calitate impuse de PMI privind continutul cursurilor, nivelul de calificare al instructorilor, precum si de design instructional.

“TotalSoft este un centru recunoscut de competente in project management, un mix intre un furnizor de  software, companie de consultanta si formator de specialisti in project management. Din acesta pozitie am observat inca de anul trecut o crestere a preocuparii pentru certificarea PMP din partea celor care isi desfasoara activitatea in domeniul managementului de proiect. Ma bucur ca putem completa oferta noastra de cursuri, care se axau pana acum in jurul produsului Primavera, cu cea mai cautata certificare profesionala internationala in managementul de proiect. Din punct de vedere al businessului de formare profesionala, ne propunem sa creştem cu 10-15% in perioada imediat urmatoare” a declarat Bogdanel Budeanu, Primavera Director, TotalSoft.

Cu cei peste 5000 de specialişti certificaţi internaţional in project management, TotalSoft este  formatorul şi principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional. Acreditarea acordata de PMI, permite TotalSoft sa se alature unui grup de peste de 1.500 de companii certificate R.E.P. in mai mult de 80 de tari. Aceste organizatii includ furnizori de training comercial, institutii academice si departamente corporative de formare in cadrul corporatiilor si agentiilor guvernamentale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.