TotalSoft anunta facilitati extinse de recuperare a banilor in cadrul solutiei Charisma Collection

total_soft.jpg

TotalSoft, unul dintre cei mai importanti producatori regionali de software, anunta includerea unor facilitati extinse in sistemul Charisma Collection dedicat recuperarii debitelor de la clienti. Noua versiune include, printre altele, un modul de remarketing proiectat special pentru a gestiona procesul de revanzare a bunurilor recuperate de la clientii ajunsi in imposibilitate de plata.

Solutia, o platforma de e-business dezvoltata pe tehnologie Microsoft, se adreseaza tuturor companiilor, indiferent de sectorul in care activeaza. Punctul comun al acestor companii il reprezinta confruntarea constanta cu dificultati in recuperarea banilor de la clienti, fiind puse, datorit acutizarii efectelor crizei, si in situatia recuperarii si revanzarii bunurilor creditate. 
Prin modulul de remarketing, disponibil sub form web, Charisma Collection inlesneste eforturile de promovare a bunurilor recuperate pozitionandu-le pe piata intr-un mod profesionist si accesibil publicului larg, procedeu menit sa duca la scurtarea timpilor de revanzare sau inchiriere, in vederea recuperarii creantelor.
Noua versiune Charisma Collection se caracterizeaza printr-un timp de implementare scurt si importante beneficii financiare si operationale, dintre care se disting: reducerea timpilor de analiz si crestere a eficientei recuperarilor, optimizarea operatiunilor de colectare si reducere a costurilor interne, reducerea datoriilor clientilor, optimizarea profitului si cresterea fluxului de numerar, automatizarea fluxului operational sau diminuarea prejudiciilor companiei finantatoare.
Charisma Collection ofera mai multe posibilitati de achizitionare, de la implementarea produsului pe infrastructura companiei client, pana la inchirierea lui in regim SaaS (Software as a Service), cu posibilitatea implementarii unor customizari speciale, in functie de nevoile clientului. 
Charisma Collection face parte din Charisma Business Suite si se integreaza perfect cu sistemul ERP al TotalSoft, sau cu orice alt sistem de gestiune a resurselor unei companii. O demonstratie gratuit a solutiei poate fi planificat la adresa www.charisma.ro.
Suzana Badea
[email protected] 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.