TotalSoft anunta noi module si functionalitati extinse in Charisma ERP 2011

charisma_ERP_2011TotalSoft anunta includerea unor module noi, cu functionalitati extinse, in cadrul noii generatii a aplicatiei Charisma ERP 2011, aplicatie care va fi lansata pe piata in aceasta toamna, cu ocazia Zilelor Charisma. Printre cele mai importante module care vor fi integrate in Charisma ERP 2011 se numara: modulul de business intelligence cu acces extins de pe dispozitive mobile si iPad, functii suplimentare de controlling, un modul stock replanishment imbunatatit, care transforma procesul de aprovizionare intr-un flux de lucru automatizat, inteligent, precum si un sistem de management al depozitelor mai performant.

Cu aceasta noua versiune, Charisma devine o solutie end-to-end pentru domeniul serviciilor financiare, ingloband o expertiza unica, construita alaturi de cei mai mari jucatori din sector, precum  Raiffeisen Leasing, RCI Leasing, BCR  Leasing, tiriac Holding sau Deutsche Leasing.

Schimbarea tehnologica care a avut loc o data cu noua versiune a permis extinderea functionalitatilor standard ale aplicatiei, optimizarea fluxurilor de lucru si lansarea unor module noi destinate gestionarii activitatii de recuperare a daunelor morale sau fizice (Legal), administrarii riscurilor privind patrimoniul (Asigurari) sau a gestionarii unitare a liniilor de finantare si refinantare (Contracte de finantare).

Functiile de controlling, specifice ERP-urilor din Tier 1, se vor regasi intr-un mod mult mai intuitiv in noua versiune, sustinand managementul in planificarea, bugetarea si monitorizarea performantei financiare a companiei.

Charisma introduce, de asemenea, noi instrumente de gestiune a stocurilor in zona de distributie si in cea de productie prin modulele Stock Replenishment si MRP.  Stock Replenishment a fost gandit sa eficientizeze si sa optimizeze procesul de pregatire a stocurilor oricarui tip de organizatie pentru vanzarile viitoare, anticipate si calculate in mod automat. Astfel, bazandu-se pe istoria rulajelor si cererilor de la clienti, dar si pe constrangerile logice ale companiei, modulul completeaza permanent stocul, prin programari si comenzi la furnizori, sau prin relocare de marfa din depozitul central in sucursale, fara interventia si efortul manual traditional.

Pentru companiile de productie, Charisma ERP 2011 contine un modul absolut necesar proceselor specifice, de planificare a aprovizionarilor si a gestiunii stocurilor, denumit MRP (Material Requirement Planning).  Acesta automatizeaza si optimizeaza activitatea bazandu-se pe istoria procesului de aprovizionare, stocul completandu-se permanent, prin recomandari, programari si comenzi la furnizori, prin rezervari sau prin relocare de marfa.

Pentru un management mai performant al depozitelor, Charisma contine acum o solutie avansata de optimizare a stocurilor denumita Charisma WMS (Warehouse Management System). Solutia  permite eficientizarea fluxurilor de marfuri si produse, receptia lor in gestiune, structurarea geometrica si logica a zonelor de depozitat, prelucrarea si dispunerea logistica a ambalajelor, precum si alegerea si livrarea pachetelor, in mod optim, catre clientii finali.

Imbunatatiri s-au adus si modulelor destinate eficientizarii resurselor umane si salarizare. Astfel, Charisma HCM Portal trece dincolo de functionalitatile traditionale ale unui instrument de HR, oferind angajatilor acces on-line securizat catre planuri individuale de training, evaluari de performanta, concedii sau alte informatii personale utile.  De asemena, Charisma a luat in calcul si dezvoltarea solutiei de gestiune a resurselor umane in directia Talent Managementului.

Charisma ERP 2011 va fi prezentata in premiera in cadrul evenimentului Zilele Charisma, care se va desfasura in perioada 17-18 noiembrie la Hotel Radisson Blu din Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.