TotalSoft anunta o noua versiune a platformei AdaptiveTM

charismaTotalSoft, parte a Global Finance, anunta lansarea unei noi versiuni a platformei de dezvoltare  AdaptiveTM 2.0, care permite reducerea semnificativa a costurilor totale de utilizare (TCO) si modelarea mai rapida a solutiilor Charisma, conform particularitatilor de business ale unei companii.

Noua platforma va fi prezentata oficial publicului larg, in premiera, in cadrul evenimentului Zilele Charisma din 17-18 noiembrie 2010.


AdaptiveTM 2.0
include experienta acumulata in cele peste 500 de implementari complexe in organizatii de orice dimensiune, in toate sectoarele de activitate.

Noua platforma, dezvoltata intern si imbunatatita permanent de catre echipa de R&D, sub bagheta lui Florin Manea, Director Tehnic TotalSoft, aduce cu sine o schimbare de esenta in modul de implementare a sistemului Charisma ERP 2011.

Adaptive TM 2.0 ofera atat clientilor, cat si consultantilor Charisma posibilitatea realizarii rapide si cu costuri minime a oricarui nou tip de flux operational, functionalitate, tranzactie, document specific, ecran, camp sau raport customizat.

Datorita posibilitatilor de configurare avansate, AdaptiveTM 2.0 contribuie semnificativ la scaderea costurilor totale de utilizare (TCO), prin reducerea cu peste 20% a timpului necesar de dezvoltare necesar adaptarii sistemului la cerintele specifice ale unei companii – si, implicit, a costurilor totale de implementare.

In plus, timpul de livrare a cerintelor specifice scade cu circa 3 luni. Solutia elimina timpul de constructie, versionare, testare si livrare a upgrade-urilor de produs, fiecare client avand posibilitatea de a-si configura ferestre sau fluxuri specifice fara a fi constrans de versionarea Charismei.

Noua platforma de dezvoltare AdaptiveTM 2.0 ofera o flexibilitate crescuta fata de versiunile anterioare, oferind optimizari semnificative ale fluxurilor de lucru, bazate pe experienta de 10 ani acumulata de echipele de implementare Charisma.

De altfel, prin cei peste 250 de programatori, consultanti si manageri de proiect, Charisma reunestea cea mai mare forta de inovatie in jurul unei solutii de business dezvoltate in Romania.

Acestia asigura implementari fara intreruperi de activitate, livrari in constrangerile cerute de timp, cost si calitate, dar si pregatirea personalului, pentru o intelegere buna si o adoptie rapida a sistemului informatic.

Pozitionata in topul solutiilor tier 1 pe piata locala, din punct de vedere al performantelor tehnice si al serviciilor post-vanzare, Charisma ERP 2011 asigura un cost total de utilizare incomparabil mai scazut cu al marilor jucatori.

O demonstratie gratuita a sistemului poate fi solicitata la adresa: http://www.charisma.ro/demo

Despre TotalSoft:
Cu peste 15 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 21 de tari, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica.

TotalSoft este partener Oracle in Romania si este formatorul si principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HR&Payroll sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.charisma.ro.

Persoana de contact:
Suzana Badea
Corporate Communication Manager
0744.89.86.20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.