TotalSoft extinde colaborarea cu Orange Romania

TotalSoftTotalSoft, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software de business din Romania, anunta extinderea colaborarii cu liderul pietei serviciilor de comunicatii electronice – Orange Romania. TotalSoft va dezvolta pentru compania Orange o serie de aplicatii de business destinate automatizarii proceselor interne.

TotalSoft este furnizor de software al Orange Romania de 9 ani, prima aplicatie oferita fiind solutia de management al capitalului uman – Charisma HCM – utilizata si in prezent de compania de comunicatii.

“Telecomul este o industrie aparte, in care un numar mic de companii sustine o piata care anul trecut a fost estimata la 7 milioane de utilizatori. Pentru a gestiona un volum atat de mare de date, jucatorii din telecom au o abordare foarte stricta referitoare la solutiile software. Daca nu folosesc soluţiile grupului din care fac parte, aleg furnizori locali pe care ii trec printr-un proces foarte dur de evaluare şi selecţionare. Am reusit sa convingem cei mai mari jucatori si sa depasim acest standard in mod sistematic. Cu Orange lucram din 2005 si faptul ca ne-au reales pentru dezvoltarea unor sisteme vitale pentru ei, confirma atat calitatea solutiilor noastre, cat si expertiza echipei tehnice” a declarat Liviu Dragan, Director General TotalSoft.

Pe piata comunicatiilor electronice din Romania, TotalSoft este furnizor de software pentru primii trei clasati, companii a caror cifra de afaceri insumata a depasit anul trecut valoarea de 2 miliarde de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.