TotalSoft extinde prezenta internationala prin deschiderea unei reprezentante in Bulgaria

total_soft.jpgTotalSoft, producatorul regional de software de business, parte a
grupului Global Finance, anunta deschiderea unei reprezentante in
Bulgaria, incepand cu luna aprilie 2010. Deschiderea biroului, aflat in
Sofia, face parte din strategia de expansiune internationala pe care
TotalSoft a anuntat-o inca de anul trecut si va fi urmat in curand de o
actiune similara in Grecia.

Cu o echipa initiala de 5 angajati, pana la finele anului, noua reprezentanta TotalSoft se va axa pe vanzarea si implementarea sistemului informatic integrat Charisma Enterprise, in special in sectorul serviciilor financiare, in retail si in distributie. Complementar, TotalSoft Bulgaria se va adresa pietei si cu produse precum Charisma Analyzer (business intelligence), Charisma Collection (automatizarea proceselor de colectare a debitelor de la clienti), Charisma Medical Software (solutii dedicate spitalelor, clinicilor si farmaciilor).

Echipa din Bulgaria va avea atributii comerciale si de implementare. Initial, seviciile de implementare, consultanta si suport tehnic vor fi asigurate de catre HeadQuarter-ul din Bucuresti printr-o echipa specializata in implementari pe aceasta piata. Odata cu cresterea numarului de proiecte, TotalSoft Bulgaria va prelua in intregime aceste atributii.  Operatiunile vor fi sustinute de localizarea solutiilor, a suportului tehnic si a site-ului web in limba bulgara, dublate de o serie de evenimente dedicate sectoarelor de activitate tintite.

Investitia este estimata a se ridica, pana la sfarsitul acestui an, la circa 300 000 Euro, cifra care se asteapta a se amoritiza prin contractele noi incheiate pana la finele lui 2010.

"In cativa ani vrem ca cifra de afaceri provenita din proiectele derulate pe pietele externe sa creasca de la 30%, cat este in prezent, la cel putin 50%. Strategia noastra se axeaza pe deschiderea unor office-uri in tarile in care avem deja referinte solide si in care cunoasterea mediului de business sa reprezinte un atu in castigarea unor noi proiecte" a declarat Liviu Dragan, General Manager, TotalSoft.

Pe piata din Bulgaria, TotalSoft detine o serie de referinte importante pentru produsul Charisma Enterprise. Printre firmele care isi optimizeaza activitatea cu acest software se numara Raiffeisen Leasing, Scania Leasing, Balkan Star, NLB Leasing, Kronos sau Deutsche Leasing.

Pe termen mediu, TotalSoft isi propune deschiderea de reprezentante in alte 6 tari europene.

Persoana de contact: Suzana Badea ( 0744.89.86.20; [email protected]).

Despre TotalSoft:

Cu peste 15 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 21 de tari, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica.

TotalSoft este unic reprezentant Primavera in Romania si Ungaria si este formatorul si principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HR&Payroll sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.