total_soft.jpgTotalSoft anunta lansarea in aceasta toamna, cu ocazia evenimentului
"Zilele Charisma" dedicat utilizatorilor suitei de business cu acelasi
nume, a unei noi generatii a aplicatiei destinata gestionarii
activitatii unei companii – Charisma ERP 2011. Charisma 2011 se
pozitioneaza ca o solutie "Tier 1", cel mai inalt nivel de clasificare
a sistemelor ERP, atat prin complexitatea functionalitatilor, cat si
prin usurinta de adaptare la nevoile clientilor fara costuri de
dezvoltare semnificative.

Charisma ERP 2011 are la baza folosirea unor tehnologii noi de la Microsoft, adaptate intern de catre echipa de R&D a TotalSoft, tehnologii care permit o flexibilitate superioara a sistemului si o reducere a costurilor totale de implementare si utilizare.

Astfel, produsul include o platforma software proprietara TotalSoft si numita Adaptive, care permite modificarea si extinderea mult mai usoara a functionalitatilor standard ale aplicatiei, integrarea de noi dezvoltari sau alte aplicatii si un management al configurarilor gestionat direct de catre client.

"Charisma ERP 2011 este o schimbare de esenta din punct de vedere tehnologic, facuta pentru a permite o abordare moderna, de ultima ora, in modul de implementare a sistemului. Odata cu lansarea acestei versiuni pe piata nu vom mai oferi un produs ca atare, ci un sistem in sine, care exista si are in prezent tot ceea ce este necesar pentru business-ul general al oricarui tip de companie. Sistemul se va putea adapta pe loc, impreuna cu clientul, adaugandu-i-se facilitati de business noi, specifice acestuia." Vlad Cristutiu, Charisma ERP Product Manager.

Pe langa schimbarea tehnologica, Charisma ERP 2011 aduce si lucruri noi direct in business. Dintre cele mai complexe module, care vor fi disponibile in aceasta noua versiune, se disting: modulul gestiune a depozitelor (Warehouse Management System), care permite extinderea aplicarii sistemului si in depozite mari, si modulul de Replenishment, care transforma procesul de aprovizionare intr-un proces "inteligent", realizat automat de sistem pe baza datelor deja existente si, mai ales, a celor pe care le cumuleaza in timp.

Charisma ERP 2011 nu omite nici platformele web, incluzand un modul numit ePayment care permite urmarirea completa a fluxului de aprobare a platilor in interiorul companiei, pentru persoane din top management care nu au timp sa intre in aplicatie pentru a cauta sau verifica documente. Prin utilizarea acestui modul, realizata printr-o simpla acesare web, managerii vor putea sa vada propunerile de plati importante din firma si sa le aprobe, indiferent de locul in care se afla.

In plus, noua versiune Charisma ERP 2011 va avea in core-ul ei, functionalitatea de urmarire a fluxurilor de lucru, cu stabilire de task-uri, de responsabili, urmarirea si realizarea task-urilor sau transferul in pasul urmator.

Pentru sfarsitul anului urmator, TotalSoft pregateste portarea 100% a Charismei pe web. In acest sens, echipa R&D lucreaza deja la un framework nou care va aduce o schimbare tehnologica de amploare a versiunii din 2012. Astfel, toate modulele din core business-ul sistemului vor permite lucrul in ambele variante, Windows sau web.

Charisma ERP este singurul sistem ERP romanesc implementat in Europa de Vest. Solutia este utilizata in Romania de cca 400 de companii, din toate domeniile de activitate, fiind lider de piata pe trei verticale: distributie si retail, servicii financiare si constructii. Pozitia pe piata  este reflectata si prin studii realizate de companii de cercetare de piata, precum Pierre Audoin Consultants, care a clasat sistemul, in 2009, pe locul 3 in topul solutiilor ERP disponibile pe piata locala, dupa SAP si Oracle, dar cu cea mai mare dinamica de crestere.

Pentru mai multe informatii accesati http://www.charisma.ro/demo

Persoana de contact: Suzana Badea, Communication Manager TotalSoft
e-mail: [email protected]
mobil: 0744898620

Despre TotalSoft:

Cu peste 15 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 21 de tari, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica.

TotalSoft este partener Oracle in Romania si este formatorul si principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HR&Payroll sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top