TotalSoft lanseaza Charisma Retail 2012, solutie completa ERP dedicata industriei de retail

total_softTotalSoft, liderul pietei ERP din Romania, anunta lansarea unui pachet integrat de solutii software dedicate sectorului de retail, sub numele Charisma Retail 2012. Avand la baza cea mai populara solutie de tip POS (Point of Sale) din Romania, utilizata de peste 2.100 de magazine ale unor companii precum Noriel, Germanos, Compania de Librarii, Ana si Cornel, Mic.ro, Babybuzz, Pro GSM, Arsis sau Proton, Charisma Retail 2012 a fost proiectata special pentru a acoperi orice nevoie de tip front-office sau back-office a unui retailer.

Pentru industria de retail, luna decembrie este cruciala pentru atingerea cifrei de afaceri si a profitului. Promovarea produselor, urmarirea reducerilor de sezon, gestiunea stocurilor, livrarea marfii, reaprovizionarea, serviciile cu clientii, colectarea banilor, urmarirea performantei personalului, pot fi eficientizate radical prin solutii informatice integrate.

“Dezvoltarea unei solutii software standard, care sa acopere nevoi specifice industriei de retail, face parte din strategia TotalSoft pe termen mediu. Daca in prezent retailul si distributia inseamna 18% din cifra de afaceri realizata de Charisma, in urmatorii 3 ani ne asteptam ca sectorul de retail sa ne aduca peste 22% pe cele doua segmente” declara Daniel Ionescu, Director Strategie si Marketing, TotalSoft.

Charisma Retail 2012 permite simplificarea activitatii de vanzare specifica retailerilor, scurtarea timpilor de achizitie, automatizarea procesului de aprovizionare, eficientizarea promotiilor, analize comparative de vanzari pe produse, previzionari de varfuri de activitate per magazin sau retea de magazine, urmarirea in timp real a indicatorilor de vanzari pe produse specifice. De asemenea, produsul permite cresterea loialitatii clientilor prin programe de comunicare complexe.

Pentru mai multe informatii despre avantajele si functionalitatile produsului Charisma Retail 2012 va invitam sa accesati http://www.charisma.ro/industrii/retail/. O evaluare gratuita a solutiei este disponibila la adresa http://www.charisma.ro/demo

Persoana de contact: Suzana Badea, Corporate Communication Manager; [email protected]

Despre TotalSoft:

Cu peste 17 de ani de experienta, TotalSoft este cel mai important furnizor de ERP din Romania, conform companiei de analiza de piata PAC. Cu un portofoliu de 1500 de clienti în sectorul privat si public din 25 de tari, printre care USA, Germania, Austria, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat în 11 verticale industriale, cu un focus special în domeniile: retail si distributie, constructii, servicii financiare si medical.

Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute la nivel international cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri în Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro si a realizat peste 70 de investitii de la înfiitarea sa, în 1991.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.