TotalSoft lanseaza noi solutii dezvoltate pe tehnologie Microsoft SharePoint 2010

total_softTotalSoft, Microsoft Gold Partner in Romania, lanseaza o campanie de promovare a platformelor dezvoltate pe tehnologie SharePoint 2010, pentru a oferi companiilor medii si mari un instrument de content management colaborativ, capabil sa simplifice si sa eficientizeze activitatea acestora.

Tehnologia Microsoft SharePoint 2010 faciliteaza lucrul in echipa prin afilierea utilizatorilor la comunitati de lucru, reduce timpul si efortul de realizare a fiecarei activitati, ajuta la cresterea performantei, concentrand informatiile relevante in zone publice sau private, in functie de nivelul de acces si securitate al fiecarui utilizator.

Platforma de content management propusa de TotalSoft se constituie intr-o interfata de unelte de lucru securizate, usor accesibile, perfect integrate cu produsele din suita Microsoft Office.

Cu ajutorul Microsoft SharePoint, companiile beneficiaza de transpunerea si automatizarea fluxurilor de stari operationale si de business, simplificand in acelasi timp accesul la solutii precum: eProcurement, CRM, dashboard-uri, intranet si extranet, managementul corespondentei si al registraturii.

In baza vastei experiente pe care o are in domeniul solutiilor de afaceri pentru companii medii si mari, TotalSoft propune mediului de afaceri romanesc o platforma tehnica simpla si accesibila, care sa ofere acces permanent la informatii relevante membrilor unei companii, intr-un mod corect si in timp real, reducand in acelasi timp costurile de administrare si  infrastructura IT.

O demonstratie gratuita a solutiei poate fi planificata la adresa http://www.charisma.ro/demo.

Persoana de contact: Suzana Badea, Corporation Communication Manager; [email protected]; 0744.89.86.20.

Despre TotalSoft
:

Cu 16 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 25 de tari, printre care UK, Germania, Austria, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica. Compania are sediul principal in Romania si subsidiare in Grecia, Bulgaria, Serbia si Qatar.

TotalSoft a devenit, conform PAC, cel mai important furnizor de solutii ERP din Romania, devansand toti ceilalti jucatori in termeni de valoare licente si servicii asociate licentelor. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro; www.charisma.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.