TotalSoft lanseaza o solutie software pentru activitatea de registratura

total_softTotalSoft, parte a Global Finance si una dintre cele mai importante case de software din Romania, anunta lansarea Charisma Registration Desk, o solutie software destinata gestionarii activitatii de registratura dintr-o companie. Produsul urmareste, simplifica si automatizeaza parcursul tuturor documentelor de intrare, iesire sau care circula in interiorul organizatiei.

Charisma Registration Desk este un produs dezvoltat pe platforma Microsoft SharePoint şi  beneficiaza de o flexibilitate exceptionala, fiind destinat companiilor care deruleaza o corespondenta intensa, precum cele din domeniul bancar, al serviciilor financiare, al institutiilor publice, curierat sau telecom.

Pentru a prelua si a automatiza inregistrarea cat mai multor tipuri de documente, sistemul se interfateaza si cu alte aplicatii, precum sistemele de tip CRM si cu modulele specifice de Collection, Repossession sau Legal, atribuind automat numere de inregistrare documentelor generate de acestea. De exemplu, in cadrul unei scrisori de notificare emisa de sistemul CRM, acesta se conecteaza la Charisma Registration Desk si obtine numar de inregistrare, numar pe care il incorporeaza in document, putand asocia automat notificarii din sistem, functie de numarul de inregistrare, un eventual raspuns primit din partea clientului.

TotalSoft isi completeaza astfel oferta de solutii de business cu care se adreseaza pietei romanesti si internationale, portofoliu care se astepta sa genereze anul acesta o cifra de afaceri consolidata de peste 25 mil Euro.

Charisma Registration Desk se integreaza perfect cu aplicatiile din suita Charisma, precum Charisma Collection, Charisma ERP, Charisma CRM. O demonstratie gratuita a solutiei poate fi  planificata la adresa http://www.charisma.ro/demo

Persoana de contact: Suzana Badea, Corporate Communication Manager, [email protected]; 0744.89.86.20.

Despre TotalSoft:

Cu 16 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 23 de tari, printre care UK, Germania, Austria, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica. Compania are sediul principal in Romania si subsidiare in Grecia, Bulgaria, Serbia si Qatar.

TotalSoft a devenit, conform PAC, cel mai important furnizor de solutii ERP din Romania, devansand toti ceilalti jucatori in termeni de valoare licente si servicii asociate licentelor. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.