TotalSoft obtine statutul de First Level Support al sistemului Oracle Primavera pentru al treilea an consecutiv

total_softTotalSoft, liderul pietei de project management din Romania, membru de nivel Platinum al Oracle Partner Network (OPN) anunta obtinerea, pentru cel de al treilea an consecutiv, a statutului de First Level Support pentru Oracle Primavera Enterprise Project Portfolio Management (EPPM). Statutul este acordat in mod exceptional partenerilor Oracle care fac dovada unor servicii de inalta calitate si detin abilitati tehnice certificate.

First Level Support pentru Oracle Primavera EPPM atesta valoarea serviciilor de suport tehnic oferite de TotalSoft respectand standardele Oracle in ceea ce priveste certificarea echipei in cele mai noi versiuni ale sistemului, acoperirea intregului teritoriu al Romaniei printr-un centru special, oferirea de suport telefonic 24/7, urmarirea incidentelor si solicitarilor de service prin intermediului unui sistem dedicat, precum si o infrastructura hardware de cea mai inalta calitate. Dincolo de certificarile tehnice, furnizarea solutiilor si serviciilor de project management catre un portofoliu impresionant de clienti a fost esentiala dobandirii experientei necesare obtinerii statutului.

Suntem mandri sa oferim pentru al treilea an consecutiv First Level Support pentru Oracle Primavera, certificare care garanteaza calificarea echipei tehnice si ne obliga sa oferim in continuare training, consultanta si suport tehnic performant tuturor clientilor nostri din Romania.” sustine Bogdanel Budeanu, Director Divizia Primavera, TotalSoft.

TotalSoft este Oracle Platinum Partner din anul 2011, nivel de parteneriat care confirma specializarea pe cinci competente distincte: Oracle Database 11g, Oracle Business Intelligence Foundation 10, Oracle Golden Gate 10, Oracle Enterprise Manager 11g si Oracle Primavera P6 Enterprise Project Portfolio Management. Nivelul de parteneriat este extins si catre subsidiarele TotalSoft din Grecia, Bulgaria, Quatar si Austria.

Fiind singura companie Oracle Platinum Partner cu specializarea Primavera de pe aceasta piata, am stabilit deja o colaborare solida cu echipa Oracle din Viena si ne-am propus sa implementam un plan de dezvoltare si de consolidare al parteneriatului la nivel mondial.” declara Simona Munteanu, Sales Manager Divizia Primavera, TotalSoft.

TotalSoft ofera servicii si solutii de project management avand ca suport solutia Primavera inca din anul 1995, pana in prezent ajungand la un portofoliu de peste 700 de clienti si o gama de servicii care acopera cele mai diverse nevoi de project management (vanzare si implementare Oracle Primavera, consultanta, training, integrare, PM staffing, suport tehnic, mentenanta).

Date de contact: [email protected]

Despre Oracle PartnerNetwork

Oracle PartnerNetwork (OPN) Specialized este cea mai recenta versiune a programului de parteneriat Oracle care ofera membrilor acestuia instrumentele necesare in vederea dezvoltarii, vanzarii si implementarii solutiilor Oracle. OPN Specialized pune la dispozitie resursele necesare instruirii si acordarii de suport pentru produsele si solutaiile Oracle si a fost optimizata pentru intreg portofoliul Oracle, baza de parteneri si oportunitati de business. Versiunea actualizata a OPN aduce un element de noutate si anume posibilitatea de diferentiere a partenerilor prin intermediul specializarilor. Specializarile pot fi dobandite prin dezvoltarea competentelor, evolutia rezultatelor financiare, expertiza si succesul demonstrat. Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati: http://www.oracle.com/partners

Despre TotalSoft:

Cu peste 17 ani de experienta, TotalSoft este cel mai important furnizor de ERP din Romania, conform companiei de analiza de piata Pierre Audoin Consultants. Cu un portofoliu de 1500 de clienti in sectorul privat si public din 25 de tari, printre care USA, Germania, Austria, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in 9 verticale industriale, cu un focus special in domeniile: retail si distributie, constructii, servicii financiare si medical.

TotalSoft este Oracle Platinum Partner in Romania, specializat pe cinci competente distincte (Oracle Database, Oracle BI, Oracle Golden Gate, Oracle Enterprise Manager si Oracle Primavera), fiind in acelasi timp formatorul si principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa, in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.