TotalSoft participa la “Advanced Project Management for the Energy Industry London” – eveniment dedicat exclusiv top managementului companiilor din energie

total_softIn calitate de lider de piata in managementul de proiect romanesc, compania TotalSoft a fost invitata sa participe la evenimentul “Advanced Project Management for the Energy Industry” care va avea loc in zilele de 13-14 septembrie la Londra. Avand ca tema principala asigurarea executiei eficiente a proiectelor si evitarea esecurilor, forumul a starnit deja interesul a peste 100 companii – leaderi din domeniul energiei din 20 de tari – printre care EON, Mott McDonald, CEZ, Aker Solutions, Nabucco, Alstom, Saipem, Petrofac si Statoil.

Pe parcursul celor doua zile, in care se vor reuni experti ai industriei energetice mondiale, vor fi dezbateri pe tema celor mai bune practici din domeniul managementului de proiect specific ramurei si se vor trasa obiectivele generale ale unui business de succes in acest domeniu. Organizatorii au ales pentru fiecare sectiune cel mult doua companii, cu proiecte si referinte relevante. TotalSoft urmeaza sa sustina teza “Business Insights for Project Success” prin care va oferi paricipantilor o imagine documentata a modului in care cele mai bune practici in managementul proiectelor duc la maximizarea profitului.

Obiectivul cu care abordam evenimentul este impartasirea experientei noastre in domeniu, dar si extinderea prezentei internationale a diviziei TotalSoft de Project Management, prin largirea portofoliului de clienti. Cei  17 ani de activitate in domeniu si proiectele derulate cu companii de energie si petrol din Romania, Austria si Arabia Saudita ne recomanda ca un puternic provider de servicii si solutii, ale carui competente au trasat, in multe cazuri, tendintele si metodologiile in domeniu” sustine Simona Munteanu, Sales Manager TotalSoft, Divizia Primavera.

TotalSoft are o experienta extinsa in domeniul managementului proiectelor din industria energetica, in prezent avand printre clienti 8 dintre primele 10 companii din Romania apartinand acestui domeniu, si sustine construirea Jubail Refinery in Arabia Saudita – cel mai mare proiect din lume aflat in constructie la ora actuala – cu o echipa dedicata de planneri si consultanti.

Persoana de contact: Suzana Badea, Corporate Communication Manager, [email protected]

Despre TotalSoft:

Cu peste 17 ani de experienta, TotalSoft este cel mai important furnizor de ERP din Romania, conform companiei de analiza de piata Pierre Audoin Consultants. Cu un portofoliu de 1500 de clienti in sectorul privat si public din 25 de tari, printre care USA, Germania, Austria, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in 9 verticale industriale, cu un focus special in domeniile: retail si distributie, constructii, servicii financiare si medical.

TotalSoft este Oracle Platinum Partner in Romania, specializat pe cinci competente distincte (Oracle Database, Oracle BI, Oracle Golden Gate, Oracle Enterprise Manager si Oracle Primavera), fiind in acelasi timp formatorul si principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa, in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.