TotalSoft si Lugera & Makler au incheiat un parteneriat pentru platforma Charisma HCM

total_softTotalSoft, producatorul celui mai puternic sistem informatic destinat managementului resurselor umane si salarizarii, si Lugera & Makler, furnizor integrat de servicii de resurse umane, agentia de HR numarul 1 in Romania pentru ultimii doi ani consecutivi, au incheiat un parteneriat care va plasa platforma Charisma HCM la baza serviciilor BPO (Business Process Outsourcing) furnizate de divizia Payroll a companiei Lugera & Makler in Romania si Europa Centrala si de Est.

Noua platforma va facilita imbunatatirea proceselor de calcul salarial si raportare pentru divizia de Payroll a companiei Lugera & Makler, care gestioneaza in prezent un portofoliu activ de peste 70 de companii si proceseaza lunar un numar de peste 11.000 de salarii.

Pe termen scurt, ne asteptam ca prin utilizarea platformei Charisma HCM sa eficientizam procesele de payroll, prin cresterea acuratetii datelor si scurtarea timpilor de verificare a acestora, dar si sa imbunatatim calitatea rapoartelor puse la dispozitia clientilor nostri. Totodata, avem increderea ca experinta cumulata a specialistilor Lugera si TotalSoft va putea constitui baza unei colaborari fructuoase pe termen lung” a declarat Cristina Savuica, Managing Partner Romania si Cehia, Lugera & Makler.

TotalSoft ofera o gama larga de servicii de externalizare, printre care: salarizare personal, administrare personal, HR business intelligence dar si alte tipuri de servicii precum auditul dosarelor de personal, actualizarea retroactiva si corectarea erorilor din contractele de munca, cartile de munca sau din registrul unic de evidenta a salariatilor. Prin incheierea acestui parteneriat strategic, TotalSoft isi propune consolidarea serviciilor de BPO pe piata romaneasca.

Lugera & Makler, furnizor de servicii integrate de resurse umane cu o prezenta de peste 10 ani in piata din Romania, pune la dispozitia clientilor sai servicii de recrutare, munca temporara, calcul salarial si administrare de personal. Pentru ultimii doi ani consecutivi, Lugera & Makler s-a plasat pe prima pozitie in topul agentiilor de resurse umane din Romania, dupa cifra de afaceri (peste 34.78 mil. euro in 2010, in Romania). Lugera & Makler deruleaza operatiuni de HR in Armenia, Cehia, Croatia, Romania, Slovacia, Ucraina, Olanda si Polonia, avand in acelasi timp capacitatea si expertiza in gestionarea de proiecte de HR in intreaga Europa si Oriental Mijlociu.

Parteneriatul cu Lugera & Makler confirma inca o data compatibilitatea solutiei Charisma HCM cu procesele urmarite de serviciile BPO, in conditii optime de timp, corectitudine a informatiilor si securitate a datelor.

Persoana de contact: Suzana Badea, Corporation Communication Manager; [email protected]; 0744.89.86.20.

Despre TotalSoft:

Cu 16 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 25 de tari, printre care UK, Germania, Austria, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica. Compania are sediul principal in Romania si subsidiare in Grecia, Bulgaria, Serbia si Qatar.

TotalSoft a devenit, conform PAC, cel mai important furnizor de solutii ERP din Romania, devansand toti ceilalti jucatori in termeni de valoare licente si servicii asociate licentelor. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro; www.charisma.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.