Training: Managementul proiectelor finantate din fondurile structurale europene

Oligama Management organizeaza in perioada 10-13 mai 2007, trainingul Managementul proiectelor finantate din fondurile structurale europene – Managementul Ciclului de Proiect.

Procedurile de autorizare a finantarilor din fondurile europene sunt mult mai stricte din primul an postaderare.

Potentialii beneficiari din Romania ai fondurilor structurale vor trebui:
– sa inteleaga gandirea din spatele acestora si intregul sistem;
– sa dezvolte domenii cheie in chiar interiorul propriei organizatii;
– sa dezvolte, prin pregatire de specialitate, propria capacitate de a implementa proiecte in conformitate cu cerintele fondurilor structurale.

In acest sens, apare ca o necesitate pregatirea de catre fiecare organizatie a unor MANAGERI DE PROIECT.

Cunoasterea si aplicarea MANAGEMENTULUI PROIECTELOR reprezinta o conditie a accesarii si implementarii oricarui proiect finantat din fondurile structurale, dar si o noua modalitate si filozofie de conducere a organizatiilor.

MANAGEMENTUL CICLULUI DE PROIECT (MCP) vizeaza imbunatatirea managementului proiectelor de toate tipurile prin luarea in considerare a aspectelor esentiale si a conditiilor cadru, atat in elaborarea, cat si in implementarea proiectelor.

Actualii si viitorii manageri de proiect ai organizatiei dumneavoastra pot afla mai multe despre cum se identifica si realizeaza proiectele de succes, care sunt tehnicile de monitorizare pentru reducerea costurilor, care sunt cele mai bune metode de coordonare eficienta a echipei de proiect, despre fondurile europene, totul practic, usor de inteles si mai ales usor de aplicat, alegand solutia noastra de instruire.

Evenimentul se va desfasura in cladirea UZINEXPORT din Bucuresti, B-dul. Iancu de Hunedoara, Nr. 8, Bl. H3, mezanin, sala Jad.

Pentru mai multe informatii:
Tel./fax: 021 310 63 48/9
Fax: 021 310 80 16
E-mail: [email protected]
[email protected].

Sursa: Oligama Management, 7 mai 2007

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.