Traininguri in Japonia si Coreea pentru tinerii manageri romani, finantate de Comisia Europeana

manageri_Japonia.jpg

manageri_JaponiaProgramul de formare a managerilor (ETP), creat de Comisia Europeana in 1979, ajuta societatile europene sa se impuna pe pietele japoneza si sud-coreeana prin cursurile intensive de limba si de management al afacerilor oferite managerilor acestora.

ETP este un program de formare intensiv, cu o durata de 45 de saptamani, destinat managerilor din Europa. Cursul este impartit in 3 module:

  1. Modulul european: un curs de formare de 3 saptamani, desfasurat in Regatul Unit, privind cultura, istoria si societatea civila din Japonia sau Coreea. Organizator: Scoala de Studii Orientale si Africane, Universitatea din Londra.
  2. Modulul oriental: Un curs de limba si de afaceri de 30 de saptamani, organizat de universitati de varf din Japonia sau din Coreea. Organizatori: Universitatea Waseda (Tokio), Universitatea Yonsei (Seul).
  3. Stagiul practic: Un stagiu de 12 saptamani intr-o societate japoneza sau coreeana, pentru a permite aplicarea in practica a competentelor si cunostintelor nou-dobandite.

Programul ETP finanteaza integral cursul de formare in Japonia sau Coreea.

In plus, sunt disponibile doua tipuri de burse:

  • 2.200 € pe luna pentru Japonia
  • 2.000 € pe luna pentru Coreea

De asemenea, companiile trebuie sa fie dispuse sa acopere o parte din cheltuielile angajatului inscris in acest program.

Se pot inscrie in programul ETP angajatii cu functii de conducere din cadrul unor companii care au o cifra de afaceri de peste 500.000 de euro.

Gasiti aici detalii despre conditiile de participare pentru angajati si companii.

Programul este fara termen-limita, iar doritorii se pot inscrie prin completarea formularului online.

Sursa: Programul ETP – Comisia Europeana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.