Trilex Consulting devine E.E.P. al the International Institute of Business Analysis

The International Institute of Business Analysis a acordat companiei Trilex statutul de E.E.P.(Endorsed Education Provider) Aceasta  atestare a fost acordata ca urmare a recunoasterii calitatii programului de training Business Analysis – Analiza si Managementul Cerintelor in Proiecte si a profesionalismului cu care acesta este sustinut de catre trainerii Trilex..

Rezultatele acestei evaluari riguroase confera Trilex rolul de furnizor unic de solutii de training acreditate international pentru Business Analysis in Romania si pozitioneaza compania in cadrul grupului restrans de doar 79 membri E.E.P. (Endorsed Education Provider) IIBA din intreaga lume.

Trainingul Business Analysis – Analiza si Managementul Cerintelor in Proiecte este singurul produs de pe piata romaneasca de training ce ofera companiilor cele mai moderne instrumente si metodologii pentru derularea unor proiecte de succes prin obtinerea unor cerinte de proiect clare si complete. Acest training este aliniat la standardul Business Analysis Body of Knowledge (BABOK) propriu IIBA.

Trilex, devenind IIBA Endorsed Education Provider, a obtinut o a doua recunoastere oficiala a calitatii programelor sale si a inaltului profesionalism al trainerilor sai, dupa atestarea sa ca RE.P.(Registered Education Provider) PMI in luna martie 2008. Construind pe experienta a peste 1500 persoane pregatite in domeniul managementului de proiect, Trilex isi asuma un efort continuu de a mentine si creste calitatea actuala a programelor de training din oferta sa.

Statutul de Endorsed Education Provider permite companiei Trilex sa acorde cursantilor sai de la trainingul Business Analysis – Analiza si Managementul Cerintelor in Proiecte diplome de participare recunoscute la nivel international ce atesta absolvirea celor 21 ore de pregatire teoretica necesare in procesul de certificare Certified Business Analysis Professional (CBAP).

Trilex este o companie specializata in solutii de portfolio si project management care creeaza un mediu performant de planificare si control al proiectelor, programelor, aplicatiilor si produselor din organizatii. Trilex aduce un plus de valoare in activitatea clientilor sai prin programe complete de instruire pentru management de proiect si solutii Microsoft pentru Enterprise Project Management (EPM) care faciliteaza imbunatatirea performantei afacerii printr-o conducere centralizata, standardizata si structurata a tuturor proiectelor din organizatie.

Contact:
Trilex Consulting
Adina Cretu,
Marketing Assistant
Telefon: 021/637.10.26
E-mail: [email protected]
Web-site: www.trilex.ro

Sursa: Managementul-proiectelor.ro, 28 mai 2008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.